Last news in Fakti

29 Април, 2021 18:12 3 989 5

Достъпни смарт устройства, подхождащи на всеки стил

  • смарт часовници

Часовниците на Xiaomi вече са и на родния пазар

Достъпни смарт устройства, подхождащи на всеки стил - 1

Създадена през септември 2015 г., Amazfit предлага няколко серии интелигентни часовници и гривни от ежедневна до спортна употреба на открито, както и друг интелигентен хардуер, свързан със спорта и здравето, включително спортни слушалки TWS, интелигентни пътеки за бягане, интелигентни везни и спортна екипировка. С пълна гама от продуктови предложения и изключителен продуктов опит, Amazfit увеличава способността си да задоволи различните нужди на различните групи потребители.

С изключителен дизайн и изработка, смарт часовниците Amazfit са спечелили много награди, като немската награда за индустриален дизайн iF и наградата Red Dot Design.

Понастоящем продуктите на Amazfit излизат на пазарите на повече от 70 страни и региони, включително САЩ, Германия и Япония. Според доклад за проследяване на пазара на носими устройства на IDC през първата половина на 2020 г. часовниците Amazfit претендират за най-голям дял от пазара за часовници за възрастни в Италия, Испания, Индия и други страни и региони, а също така са сред най-добрите продукти в Китай , Германия, Франция, Русия и Бразилия.

Amazfit обяви новите си водещи интелигентни часовници GTS 2 и GTR 2 на събитие в Китай преди няколко месеца и само четири седмици по-късно устройствата излязоха от вътрешния пазар , насочвайки се към САЩ и Обединеното кралство.

Достъпни смарт устройства, подхождащи на всеки стил

Компанията има още по-големи планове за своята гама GT 2 и потвърди, че ще представи „повече продукти GTS 2 и GTR 2“ по време на CES 2021.

Устройствата, които очакваме да видим, са GTS 2e и GTR 2e - по-евтините версии, лишени от Wi-Fi, които вече дебютираха в Китай. Те споделят външния вид с братята и сестрите си от гамата, но поради ограничените възможности за свързване, животът на батерията се удължава значително.

Друго устройство, ​​което се надяваме да видим, е Amazfit GTS 2 mini - той е по-малък вариант на GTS 2 и вече се продава засилено в Индия. Някои пазари обаче все още го нямат и би било чудесно да видим по-голямо портфолио на Amazfit по целия свят.

Zepp, друга марка под чадъра на Xiaomi, също ще дебютира на CES 2021, където ще демонстрира „амбициозната си визия и най-новите допълнения към своята серия интелигентни часовници“. Zepp Z вече се продава в САЩ, но ще видим появата на Zepp E Square и Zepp E Circle.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Загрижен

    9 1 Отговор
    Имат страхотна батерия повечето им часовници и гривни. Супер лесни за работа. На промоция нямат равни през алито, но трябва да е от европейски склад.

    Коментиран от #4

  • 2 куче марка

    1 8 Отговор
    Хандроид ли - не, мерси.
  • 3 сектант

    1 4 Отговор
    не, мерси като цяло това е такъв риск, че си нямате на идея. заради такъв часовник в сащ бяха изтекли базата данни с ракетни обстановки и стратегически цели защото от армията някой обичал да му следи стъпките и да тича с него... еми потичал си е
  • 4 16 хди

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Загрижен":

    чак пък страхотна - на Гармин часовниците вадят по 6 дена батерия

    Коментиран от #5

  • 5 aз бре

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "16 хди":

    Аз за часовник разбирам на 2/3 години да му сменям батерията...или самонавиващ....