Last news in Fakti

12 Май, 2021 12:45 12 094 46

Ето как ще изглежда дисплеят на новия iPhone 13

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 13

Макет разкрива дизайна на Apple-ския флагман

Ето как ще изглежда дисплеят на новия iPhone 13 - 1
Снимка: 9to5mac

В предишна публикация ви показахме протектор за новото поколение iPhone, който на практика показваше какви ще са разликите между iPhone 12 и 13. Слуховете се потвърждават все повече, след като снимка на макет на смартфона бе публикувана в сайта 9to5mac.

Въпреки, че има повече от 3 месеца до официалното представяне на новия флагман на Apple, компаниите за производство на аксесоари обикновено са добре запознати с дизайна на устройствата, поради изтекла информация от различни фирми доставчици.

Именно на такава информация е базиран и макетът който може да видите. Откриваме, по-малък прорез в горната част, където са разположени предната камера и различните сензори, а според информацията iPhone 13 ще бъде и по-дебел от предходното поколение. Това най-вероятно се дължи на вграждането на нов 120Ghz дисплей, както и очакваният сензор за пръстов отпечатък под екрана.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    43 17 Отговор
    Аре шаранчетата да кълват!

    Коментиран от #2

  • 2 Ябълки

    39 37 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Ползвам Айфон (един и същ) от 7 години, твоето телефонче колко време издържа. Има 1 приказка: "Не съм толкова богат, че да си купувам евтини неща"

    Коментиран от #4, #9, #10, #29

  • 3 Ититит

    25 10 Отговор
    Аре шаранчетата да кълват!
  • 4 гфр

    35 10 Отговор

    До коментар #2 от "Ябълки":

    А я кажи колко от тези 7 години го изплаща

    Коментиран от #5, #8

  • 5 Госта

    13 12 Отговор

    До коментар #4 от "гфр":

    Ни една

    Коментиран от #6

  • 6 koko

    13 8 Отговор

    До коментар #5 от "Госта":

    Излъга, не ти минава номера.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ябълки

    25 12 Отговор

    До коментар #4 от "гфр":

    Човек като мен, който се занимава с технологии гледа пазара и виждам Самсунг, който струва 1200 лв и Ябълка, която е 1500 лв. Едното ще издържи 2-3 години, другото 6-7 - познай кое излиза по-евтино? Нямам преференции към ОС, защото имам и андроид за работа, но личните ми устройства всички са на Ябълката. А колко време го изплащам е свързано с това колко бързо им работи касата на хората в магазина.

    Коментиран от #11, #13, #34

  • 9 праскови

    30 9 Отговор

    До коментар #2 от "Ябълки":

    Ползвам HTC HD2 от мнооооого години и да ти кажа, прави същото, което прави твоято айфонче.
    Бях купил и един айфон преди година и половина. След като се оказа, че на него не може да се инсталира SolidWorks, Delcam Featurecam, Autocad...... ми продадох го и с парите си купих DELL Precision M6700 (hi-end laptop). На него горните програми се инсталират и вървят на пушка. На него чертая, създавм обработващи програми за CNC машини и до сега (не съм смятал точно) но си е изкарал парите около 2000 пъти.
    Какво от всичко това може да направи твоят айфон? Колко пари ти изкарава. Фейса не може ли да го джиткаш на нещо по-евтино? Или викаш, друго си е да пльоснеш айфоня на масата в кафето, и да размазваш по дисплея, докато за цяла вечер пиеш една лака водка Флирт?

    Коментиран от #12, #18, #21, #31

  • 10 Вейхуй

    20 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ябълки":

    Не знам за него, но аз ще ти отговоря, ползвам Huawei от 4 години вече, не е мръднал, изкушавам се за новия модел, но не виждам защо трябва да си го купувам. Новия модел излиза към 1300 лв, колкото ми излезе и стария, като го купувах. Нов Iphone не пада под 2 бона, обичайно варира към 2,5К, ако се изхвърлиш с по-силна модификация. Така че като теглиш масрафа, горе-долу става едно и също. За ДОКАЗАНИТЕ манипулации върху софтуера на старите модели на Apple няма да споменавам, "ти си знаеш", както е казал папагалът от оня виц.

    Коментиран от #16

  • 11 Пурко

    23 8 Отговор

    До коментар #8 от "Ябълки":

    Моя първи умен телефон е Самсунг S2 и e на повече от 10 години като работи без проблеми и до момента и с оригиналната батерия все още! Използва се ежедневно за служебни цели от разни работници който не мислят да пазят на шефа устройствата за който не са плащали лично! От там на сетне имам всички модели на S серията и нито един не е дал фира за толкова години! Така че не се изказвай като всезнаещ всемирен разбирач, че това адски дразни!

    Коментиран от #14

  • 12 Ябълки

    11 9 Отговор

    До коментар #9 от "праскови":

    Не смесвай Айфон и Макбук. Второ работя с Фотошоп на голям Епъл екран- няма такова изживяване. Работя и с Юнити - което също е доста полезно на Ябълкови монитори. Програмирам и ползвам всичките си програми с лицензи - платени, защото не съм Бай Ганьо да иска всичко безплатно! Айфонът го ползвам основно за издръжливост (което съм написал по-горе) - че не се чупи, не лагва, не ме е предавал до момента. А колкото до това какво пия - не пия :)

    Коментиран от #30, #39

  • 13 7735

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "Ябълки":

    Galaxy s5 neo 2015 още си работи ! Та колко викаш изкарва симсона ?!?
  • 14 Ябълки

    8 6 Отговор

    До коментар #11 от "Пурко":

    Колега, всичко е до предпочитания, че съм разбирач си го показват дипломата и няколко международни курса, които съм изкарал. Казвам, че са издръжливи. Не знам какво се заядохте всички :) Основно наблягам на издръжливостта- останалото е преференции. Като имам пари да ги дам, ще ги дам за каквото си пожелая - аз си ги вадя, нЪлЕ тЕй?
  • 15 Иво

    9 9 Отговор
    От 4 години използвам айфон и смея твърдя, че са най-добрите на пазара, към днешна дата, като изключим батерията, си работи перфектно, като първия ден, повечето хеитътр на марката, дори не са я използвали, но са най-компетентни. Андроидите са напомпани с параметри и пак зареждат еднакво бързо, като IOS, единствения минис на apple, за мен е липсата на български език и заради това по-възрастните хора не могат да се оправят!
  • 16 Ябълки

    9 8 Отговор

    До коментар #10 от "Вейхуй":

    Купих на жената новата 12ка за 1500 лв. Не знам в какъв свят живеете. Чакам от САЩ 1 колега да се прибере ще ми носи Про-то за 999 долара - отново не знам къде живеете...

    Коментиран от #19, #40

  • 17 Джипко-Бибитков

    23 3 Отговор
    - новия айфон щял да струва 399лв.
    - защо толкова евтино?
    - това е само кутийката. Телефона се купува отделно.
  • 18 смеех

    14 11 Отговор

    До коментар #9 от "праскови":

    Тя и Ладата прави същото, което прави и Мерцедеса, но въпросът е как го прави.
  • 19 Вейхуй

    9 3 Отговор

    До коментар #16 от "Ябълки":

    Живеем в България, и не всички простосмъртни имаме опцията като теб да ни носят телефони от САЩ. Говоря ти за БЪЛГАРСКИЯ пазар, направи си справка за колко се предлага в момента IPhone 12 от нашите мобилни оператори.
  • 20 Бъзик

    4 0 Отговор
    Аз ще взема два да си имам и резервен :&
  • 21 кин

    12 3 Отговор

    До коментар #9 от "праскови":

    Не е нужно да се впрягате, и да обяснявате "предимствата" на ябълката на техните заклети фенове. Няма да Ви разберат какво им говорите. Просто приемете,че ще си загубите времето. Припомнете си приказката, да спориш а радио/точката.
  • 22 Мнение

    14 2 Отговор
    "Това най-вероятно се дължи на вграждането на нов 120Ghz дисплей"... (120Ghz = 120 млрд. hz), бряяях неговата макя и дисплей?! За сравнение в момента най-добрите дисплеи са само с честота на опресняване от около 144hz!!!
    Колкото до айфоня, НЕ благодаря! Като изключим визията му до тук (стил козирка от селската фризиорка), цената му (пък и вс останало на ябълката) е в пъти над реалната производствена! При положение, че вече има Хуауей и Хиаоми с почти най-добрите процесор, дисплей и камера, за около 1000 лв, за къв чеп му е на някой да дава няколко хилядарки за прехваления айфон и конкурента му от самсунг, дето ще работят по същия начин???!!!
  • 23 Не бях ползвайл хай фон

    13 2 Отговор
    И си купих 2 употреба хай фон 4с преди 5 6 години и още го ползвам😂😂😂е нема такава пръчка страшно дърво е тва бях пробвал да кача музика и снимки 😂😂😂лелеее страшна мъка то иска кредитна карта за регистрация то искам комп то иска хаи клуд хаи не знам кво си😂😂😂 не предполагах че е такава мъка и повече никога хай фон не искам ако и подарък да е..иначе е мелък с хубав дизайн но до там

    Коментиран от #24

  • 24 Инааче ползвам андройд

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "Не бях ползвайл хай фон":

    И таблет самсунг и съм супер доволен..мисля че самсунга е най добрата марка от към всичко погледнато
  • 25 303

    6 3 Отговор
    Ползвам и двете системи така , че не виждам за какво спорите предвид, че Андройд също имат устройства над 1200 лева, за Апъл плащаш но получаваш софтуерна поддръжка и то редовна в продължение на години а андроид там я има я няма
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Йозеф

    11 2 Отговор
    За фотошоп ползвам PC и монитор EIZO, не мисля да обяснявам защо. Телефон винаги последен модел Note от самсуняците, мога да пусна презентация с един клик на всеки смарт тв и да я управлявам с писалката. Епъл са 5 години назад.
  • 28 ники

    1 0 Отговор
    Истината във слушалките е ксиаоми всичко друго е фалш
  • 29 батко

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ябълки":

    още съм първото галакси 2002или 03 не помня със 4,3 инчовия екран за 429 лв. бавничко вече и цвят по сапунерката не му остана ,ама бива
  • 30 праскови

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ябълки":

    Пич, аз нищо не смесвам. Изобщо не съм казал, че макбук е лошо нещо, нали така.
    Моят пост искаше да каже, че един телефон, па бил и той айфон, не може да замени една графична, РАБОТНА станция. Тоест, със стази станция РАБОТИМ или казано инак, ПРОИЗЕЖДАМЕ. КАзно по-инак, с нея правим нещо, което е полезно. С телфона, какъвто и да е, ние се забавляваме (което за мен дори не е и забавление). Не е серизоно за нещо, дето не произвежда нищо да давам неоправдано висока цена. (Колкото до финансовите ми възможности, то прецни какви са по споменатите от мен програмни продукти, които ползвам в работата си.)За това казах, че старото ми Ейч-ти-си върши същото каквото върши и твоят айфон.
    п.п.
    Само да допълня, че не живея в БГ и ония програмни продукти ги ползвам лицензирани. Могада си позволя айфон, но не виждам смисъл да го правя, при положение, че той не може да ми изкара пари.
  • 31 gjvfgj

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "праскови":

    Как може да сравняваш телефон с лаптоп, нормален ли си? Все едно да кажеш че си взел скъп телефон, ама не можел да готви...

    Коментиран от #32

  • 32 праскови

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "gjvfgj":

    И какво може да први тоя прескъп телефон, тогава, та цената му е такава?
    И защо тоя прескъп телефон, дето не може да се ползва за работа е толкова ценен за такива като теб? Какво правите с него?
    Просто някой да се агументира и да ми обясни ЗАЩО. Може нещо аз да не разбирам нещата, та моля да ми бъде пояснено.

    Коментиран от #33

  • 33 xxx

    6 2 Отговор

    До коментар #32 от "праскови":

    Е какво точно не ти е ясно: половина с айфони са комплексари, 1/4 не се оправят с андроид, а последната 1/4 някой им го е подарил.
  • 34 ХХХХ

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ябълки":

    Само не разбрах от къде ги изкара тия 2-3 години използване на самсунга.

    Имам Samsung note 10 от 6 години и сервиз не е виждал.
    Софтуерна подръжка има.
    И не веждам смисъл да го сменям за сега.

    Веднъж взех от ябълките след година го махнах заради висене по сервизите. Втори път тая грешка няма да я повторя.
  • 35 Няма нужда

    4 0 Отговор
    Хич не се възбудих. Нито от 120 Херца дисплей (НЕ ГИГА херца, неграмотници), нито от очакваната слаба батерийка, нито от специалните кабели и приспособления на солени цени.
  • 36 За лапнишараните

    4 1 Отговор
    Имало едно време едно шарани с който си купили айфоня и пак си останали шарани но вече с айфони
  • 37 завистиливи

    2 2 Отговор
    Това е все едно да кажеш "за какво трябва да живея в хубава къща в дворче, като и панелния блок ми върши същата работа.
  • 38 БигСтенли

    1 0 Отговор
    Тези са няколко обиколки зад китайците.
  • 39 Алекс

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ябълки":

    Личи си, че си болен и празен програмистки мозък. Върха на изживяването му било да гледа Фотошоп на голям екран. А обувките мама ли то ги връзва още?
  • 40 СоСО

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Ябълки":

    А, ако живееше в САЩ щеше да си на други тарифи, но такива като теб им остава да се радват на доставка от един колега на цена, по-голяма от средната заплата в страната. Честито!
  • 41 Буболечка

    0 2 Отговор
    До всички разбирачи в БГ, които могат да отделят 1500лв за телефон, но не могат да четат: Xiaomi се изговаря "шоуми" (shaw-mee)
  • 42 еЬРЯ Ц

    4 2 Отговор
    Точно ябълкарите са последните които имат право да говорят за издръжливи телефони. Епъла е всичко друго но не и издръжлив. Телефони на по 3 години ги зареждат по 2 пъти на ден. Не могат да изкарат и един пълен ден. Отделно циклят жестоко като минат няколко години и задължително трябва да са увити с гуми и протектори да не му стане нещо. Иначе за какво са ти тези алуминиеви рамки и хубави стъкла щом го увиваш като за война. От всички епъли които съм виждал един да е изкарал 4 години всичките други са заминали на боклука.
  • 43 100perа

    1 0 Отговор
    :)
    А колко и какви ще са камерите на iPhone 13?
    И най-важното - ще има ли възможност за говорене по телефона или ще трябва да се купува отделно устройство към камерите?
  • 44 Мнение

    0 2 Отговор
    Айфона от към използване е боклук спрямо Самсунг, иначе издържа батерията доста повече...
  • 45 Anonim

    0 0 Отговор
    Айфон е най добрия телефон на пазара , хоуми Самсунг дърва ,като мерцедеса при колите и хондата е здрава но е дървена вътре мерцедеса е здравина и лукс но струва пари
  • 46 Потребител

    0 0 Отговор
    Ползвам един и същ айфон от 15 години и не е мръднал. Вие си сменяйте андроид телефоните през 2 години.