Last news in Fakti

21 Май, 2021 16:43 3 750 7

Mini предлага палатка за покрива на електрическия Cooper

  • mini-
  • палатка-
  • багажник-
  • cooper-
  • countryman

Подобен аксесоар може да бъде намерен и за хибридния Countryman

Mini предлага палатка за покрива на електрическия Cooper - 1
Снимки: Mini

С наближаването на по-топлите месеци, Mini реши да покаже интересна идея за къмпинг с моделите Cooper и Countryman, съответно в изцяло електрическа и хибридна версия. Аксесоарите за феновете на природата могат да бъдат поръчани във всяко представителство на марката и да бъдат закупени от там.

Mini предлага палатка за покрива на електрическия Cooper

И при двата модела те се монтират на тавана, върху специални греди, които отново са част от аксесоарната гама на британците. Двете палатки се разгъват автоматично след разкопчаване на коланите, които ги държат и са лесно достъпни, благодарение на алуминиева сгъваема стълба.

Mini предлага палатка за покрива на електрическия Cooper

Според характеристиките вътре могат да се съберат двама души, а „екстрите“ включват прозорци с мрежа против комари, които също така могат да се отварят. При прибрано положение, според Mini двете „кутии“ не трябва да оказват влияние на аеродинамиката.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    8 1 Отговор
    Гледахте ли снощи Евровизията? Да забелязахте малките къщурки на участниците. Това ви чака, апартамент на колела, палатка в раницата.
  • 2 Той

    7 2 Отговор
    Толкова си могат кривоглавите като ти свърши тока лягаш да спиш на студено😂
  • 3 DrivingPleasure

    8 4 Отговор
    Лек намек, че трябва да отмаряш някъде докато заредиш каруцата ;)

    Коментиран от #4

  • 4 Ейййй

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "DrivingPleasure":

    К..и ле.ки, тези палатки отдавна се предлагат и хората си ги ползват да ходят на къмпинг! За зареждане били, офффффф!
  • 5 Хаха

    1 0 Отговор
    Тея палатки аа по 5-6 хиляди и ги крадат много
  • 6 дедо

    1 0 Отговор
    Това вече е друга работа, че в това Мини, човек едно моме не може като хората да опъне.
  • 7 гост

    1 0 Отговор
    Хаха, не оказват влияние?!? Тези толкова ли са глупави? Първо, голямо съпротивление, а не малко, второ, добавено тегло, и трето, тотално неудобство на пук на високата цена. Като искаш да спиш си купи кола с 2м. багажно пространство и равен под, слагаш си едно тънко топ-матраче, една мрежа на прозореца и си спиш като бял човек на равно, чисто, затворено и сигурно място. Без пари, да не говорим, че може да си палнеш колата и да климатизираш ако се налага. Мини е с под 200км пробег, на какъв къмпинг да ходиш изначало?