10 Август, 2021 17:54 3 886 6

Новият Windows 11 вече работи и на Apple устройства

  • windows-
  • windows 11

Ползвателите на Mac ще могат да се възползват от операционната система чрез Parallels 17

След като преди известно време ви показахме как новият Windows 11 се справя на стар смартфон, сега операционната система вече е достъпна и за Apple устройства и по-специално iMac и MacBook.

Това се случва благодарение на последната версия на Parallels Desktop 17, която позволява инсталирането на операционната система на устройства работещи под МасOS. Програмата е достъпна, както за новите устройства с М1 чипове, така и за по-старите с Intel конфигурации.

Освен официалните версии на Windows 11, могат да бъдат инсталирани и по-ранни версии, като тези които са налични в момента, ако потребителят реши, че иска да се докосне до тях или ги използва за работа.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Песимист

    12 19 Отговор
    Всяка следваща версия на Уиндоуз е по лоша от предишната!
  • 2 ВикиЛексъсОсло

    7 5 Отговор
    А стига бе - това е революция - На Епъл Мак бук да изпласкаш Уиндоус 11 че даже и 10-ка да може д това чудо паралелс 17!!!
  • 3 УЙндолс

    10 6 Отговор
    След Windows XP , тези операционни системи вървят само надолу, пълни са с бъгове, човек не може да си ползва някой по стар софтуер и тн...
  • 4 Учиндолс

    3 0 Отговор
    Моите министри пък вървят и на Барбадос
  • 5 Айдее

    3 5 Отговор
    Това означава, че Епъл бяха до тук. Вече имаме пример - Нокиа.
  • 6 Смотан

    1 0 Отговор
    Най-добре собствена операционна система! Не се знае кой луд каква идея има вече. Това лично на мен ми мяза на бъдещо падение ама като земетресение. - Нещо от сорта на Супа леща с таратор бъркани с бира и сладолед.