Last news in Fakti

23 Септември, 2021 17:41 2 421 3

YouTube изпробва функция за изтеглене на видеа

  • youtube

Към момента тя е достъпна само за избрани потребители

YouTube изпробва функция за изтеглене на видеа - 1

YouTube най-после ще добави функция за изтегляне на видеа, директно чрез уеб браузъра, след като от години потребителите на най-голямата платформа за споделяне на видеа молят за тази опция.

Към момента изглежда, че функцията е в тестов режим, а за нея споделят колегите ни от Android Police. Режимът за изтегляне е наличен само за някои потребители доплатили за Premium функциите, като се очаква скоро всички да имат достъп до нея.

Когато функцията е достъпна, малка иконка със стрелка надолу ще ви позволява изтеглянето на дадено видео, а всички изтеглени файлове ще може да видите в профила си в YouTube.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Авторски права

    2 0 Отговор
    Има две приложения от години за андроид който работят на инстаграм ютюб и фейсбук за всякакъв вид видео и аудио формати дори 4к 60fps (HDR+)
    Tybe Mate и по готиното Snap Tube. Любимата ми опция е да сваля аудиото от клипа без клипа и даже се нагажда качеството 128/196mhr
  • 2 Гост

    3 0 Отговор
    Има сума ти сайтове които са направени специално за това.Харесвяш си клип и посочваш адреса ма видеото ,след което го сваляш в какъвто формат искаш.
  • 3 5ку

    1 0 Отговор
    Добрутру. И без вашето йотубско разрешение си тегля винаги всичко което искам. Видиш ли нещо, взел си го, къде от темп файлове, къде с външни плъгини, къде с външни сайтове, къде по друг начин.