Last news in Fakti

4 Февруари, 2022 17:41 13 184 22

Gionee G13 Pro е копие на iPhone за само 140 лева

  • смартфон-
  • gionee-
  • iphone-
  • iphone 13-
  • apple

Китайският смартфон копира дизайна на Apple и работи с Harmony OS

Gionee G13 Pro е копие на iPhone за само 140 лева - 1

Китайската компания Gionee показа най-новото попълнение в своята гама, смартфон с името G130 Pro, който изненадващо много прилича на iPhone 13. Азиатският смартфон разполага със същия цялостен дизйан, същото съотношение на екрана, идентично разположение на камерите, плоски страни и подобни цветове.

Gionee G13 Pro е копие на iPhone за само 140 лева

Gionee G13 Pro поддържа операционната система Harmony OS и разчита на процесор Unisoc T310, RAM памет от 4GB и памет до 128GB. Смартфонът предлага още 4G, USB Type-C и дори 3.5мм жак за слушалки.

За разлика от предложението на Apple, това на Gionee струва едва 83 долара (около 140 лева) за версията с 32GB памет и 110 долара (oколо 190 лева) за версията със 128GB памет.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сега всички бесни русофилчета

    37 39 Отговор
    Ще си купят, да се гангстереят с ментето. Рублата падна. Няма кеш за нещо по-добро.

    Коментиран от #2, #14

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пак пениш устата

    8 13 Отговор

    До коментар #2 от "Коко смоко":

    Малко е гнусно отстрани.

    Коментиран от #5

  • 4 iShit

    19 12 Отговор
    Отврат! Много долнопробно копиране! Не харесвам отдавна епъл като компания, но да се копира така е СМЕШНО! Става да подариш нещо такова на дете за тия пари и да се радва. Това говори за този достатъчно!

    Коментиран от #7

  • 5 Май

    10 8 Отговор

    До коментар #3 от "Пак пениш устата":

    Ти засмърдя на помийна яма а козяшко помийоядче
  • 6 Последния Софиянец

    8 26 Отговор
    Това ме връща назад във времето, когато по времето на Виденов ходих с маратонки Адибас. Новината в днешно време само може да буди смях. При управлението на Кирчо реално всеки ще може да си позволи истински телефон и да ползва електронно правителство
  • 7 Gucci x Balenciaga

    13 11 Отговор

    До коментар #4 от "iShit":

    Не подценявай децата не може да ги излъжеш, много е лицемерно и долно типично за Китай, имат и жалки копия на айфон андроидна версия и самсунг външно само.Често показват на митницата какво са открили от китайските магазини онлайн. Huawei тотално копира и самсунг /скандала/без притеснение в самата марка Huawei се вижда и името на samsung опитваш се да включиш опцията и ти изписва не е достъпна нямам думи за тази държава 🥴 трябва да си получат заслуженото .Само глупав човек си купи китайско току виж и доволен другата крайност има и такива и се кефят че било евтино защото не е имал оригинала няма как да направи разлика или да намери негатив.

    Коментиран от #8

  • 8 iShit

    16 3 Отговор

    До коментар #7 от "Gucci x Balenciaga":

    Не говоря да ги лъжеш ....и да!!!!... децата са много умни, но става като за подарък , кза този който няма достатъчно пари. Има много хора ползващи андроид , които никога не са ползвали айфон и плещят глупости ...незнаейки разликата - факт! Казвам, че съм против долнопробното копиране а всички знаем, че китайците са царете в това!

    Коментиран от #9

  • 9 Gucci x Balenciaga

    4 22 Отговор

    До коментар #8 от "iShit":

    И са вредни забравила съм да добавя китайските телефони при зареждане така казват специалисти тествали техни стоки ,телефона гърми или се топи от ментетата на големи марки .Вече и малкия ми син няма навършени 6 години и той прави разлика човека за рождения ден иска айфон като сестра си келеш дето се вика прави Бела в гащите вечер по някога ,ако му купя китайски ще разбере сигурна съм,щом от сега не си пада по samsung galaxy ultra s21 5G ,разбира от снимки,видео .....новото поколение не са като моето бяхме малко по захлюпени технологията не бе напреднала

    Коментиран от #12

  • 10 Коко

    9 2 Отговор
    Те всичките еднакви пазлами
  • 11 Behemoth

    31 9 Отговор
    Само глупак може да предпочете да купи ай фон на цената на автомобила си вместо китайски телефон за двеста лева...за радост на Сащисаните глупаци по света с лопата да ги ринеш...понякога към тилифона си купуват и чертежи на 50 годишни самолети ХАХАХА...
  • 12 iShit

    21 5 Отговор

    До коментар #9 от "Gucci x Balenciaga":

    От малки им се промиват мозъците с думата - айфон. Xiaomi вече ще имат второ поколение чип, за бързо зареждане така, че под "китайци" вече става дума за нещо друго . А и батериите ги разработват също! 120w зареждане му се отделя вниманието както за безопасността, така и самото зареждане.

    Коментиран от #16

  • 13 911

    15 1 Отговор
    И накрая, знам приблизителната производствена цена на iPhone.
  • 14 хаха

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Сега всички бесни русофилчета":

    нафта ли пиеш за закуска или просто метадон?
  • 15 HERO

    11 3 Отговор
    нз що ама външно ме кефи повече от iphone-a даже като копие/ само констатирам/
  • 16 Gucci x Balenciaga

    2 6 Отговор

    До коментар #12 от "iShit":

    Нямам идея не мисля че има голяма роля и рекламата звездите ,в училище например едно време ако не си облечен с дънки си скапан примерно ,така и с телефоните .Все пак да се запази тази марка на пазара и с такава цена има защо ако си недоволен сменяш.Предпочитам другата защото тегля на воля всичко музика... и безплатни апликации . Само че за една марка световно известна копира ,шпионски игри и държава с такова реноме съжалявам никога няма да купя изгубено доверие трудно се печели или никога в днешно време на голяма концентрация .Все едно да наемеш бивш затворник във фирмата си да му гласуваш доверие и пари ,ключ за сейфа 😉?
  • 17 Bmw

    18 7 Отговор
    Че той китаеца по хубав от айфона.А и ще има повече функций.Аз ползвам и иОС и андроид и да ви кажа иОС а си е голямо дърво.
  • 18 Практичен

    9 15 Отговор
    За Андроид повече от 50лв не давам.
  • 19 теодор

    7 0 Отговор
    не разбрах Gionee G 13 Pro ли е копие на iPhone 13 или Gionee G130 Pro .
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Bobi

    5 0 Отговор
    И като ти друснат едно хубаво мито след 2 дни ходене по мъките....в тая идиотска държава всичко над 20$ се обмитява...
  • 22 М да

    1 7 Отговор
    То и животът в Русия е Пълно Копие на Америка!!! те затова там във в Златната орда цените и са в.... ДОЛАРИ.. всичко о го сравняват с долара.. Защо? Защото идеите са оттам от многото раси и нормалният живот...