Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 16:20 3 484 3

Лимитирана серия Toyota Yaris се продава в комплект с PlayStation 5

  • toyota-
  • yaris-
  • gr-
  • playstation 5-
  • playstation

Освен игралната конзола получвате и Gran Turismo 7

Лимитирана серия Toyota Yaris се продава в комплект с PlayStation 5 - 1

PlayStation 5 е най-популярната конзола за видео игри през последната година, а закупуването ѝ е изключително трудно. Въпреки рекордните продажби, продуктът на Sony се разпродава за минути в повечето магазини, а желаещите да го закупят плащат нереално високи цени за него. Сега от Toyota дават възможност на някои от желаещите да закупят кола, а в допълнение да получат и игралната конзола, заедно с безплатна игра.

Лимитирана серия Toyota Yaris се продава в комплект с PlayStation 5

Японците направиха лимитирана версия на Yaris, носеща името GR Sport GT7 (Gran Turismo 7) Edition, която ще се произведе в едва 100 броя. Желаещите да поръчат колата могат да го направят от 4 март в Испания, като към момента не е потвърдена цената за модела. Освен конзолата и играта към нея, специалният Yaris се отличава още и с богато серийно оборудване, както и 1.5-литров бензинов мотор със 114 конски сили.

Лимитирана серия Toyota Yaris се продава в комплект с PlayStation 5

Серийното оборудване включва специален сив цвят наречен Gris Dynamique, 18-цолови джанти в двуцветна комбинация, персонализиран ключ, както и табелка в интериора, която показва производствения номер на колата.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jap

    7 0 Отговор
    Фен съм на японските марки но в този случай Тойота доста се излагат пускайки на пазара лимитиран модел със 115к.с.Тази мощност щеше да е впечатляваща в началото на 90-те но при днешните стандарти е направо смешна.

    Коментиран от #3

  • 2 Именно

    4 0 Отговор
    Това е за да използваш чиповете от плейстейшъна в Яриса
  • 3 Иванчо l-ви

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "jap":

    Именно за това ти дават PS5 и GT7. Като ти се прииска да караш бегачка, заключваш Яриса и включваш Сонито.