Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 13:01 2 912 2

Конзолата PlayStation Portal все още не е представена, но вече се появи видео за нея

  • playstation 5-
  • portal

Устройството ще бъде пуснато в продажба на 15 ноември за $200

Конзолата PlayStation Portal все още не е представена, но вече се появи видео за нея - 1

В света на технологиите и развлеченията настъпи значимо събитие: първото разопаковане на PlayStation Portal, новият продукт на Sony, който неочаквано дебютира в YouTube.

Тази уникална джаджа, предназначена за стрийминг на игри от PlayStation 5, беше представена от блогър от канала Hobby Consolas.

От видеото се вижда, че PlayStation Portal е сравним по размер със Steam Deck, но е по-лек като тегло и вече предизвика вълна от критики сред феновете на игралната индустрия.

Устройството се предлага с USB-C кабел, а неговите контроли, напомнящи на изрязания контролер DualSense, осигуряват познато тактилно усещане.

Заслужава да се отбележи, че остава само два дни до официалното пускане на PlayStation Portal. Устройството ще бъде пуснато в продажба на 15 ноември за $200, което го прави достъпно за широк кръг от геймъри.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    5 2 Отговор
    200 долара ама без конзолата е просто екрат с контролери...
  • 2 Зомбайо

    6 3 Отговор
    Излишна джаджа. Кой би си го купил и защо? Това не е пълноценна конзола, за да работи пак ти трябва ПС5. Не можеш да го вземеш да се забавляваш по време на пътуване например, или в място без добър Интернет. 200$ не е много, но защо да не добавя още 200 и не си купя новия Стим Дек ОЛЕД, ако искам нещо наистина уникално и перфектно за всякакви игри и навссякъде!