Last news in Fakti

14 Април, 2022 12:03 2 359 4

Ентусиасти превърнаха катафалка в кемпер (ВИДЕО)

  • кемпер-
  • катафалка-
  • проект

Campula е интересен проект, който преминава през няколко метаморфози

Ентусиасти превърнаха катафалка в кемпер (ВИДЕО) - 1

През последните години превръщането на различни ванове, бусове и дори сравнително компактни комбита в кемпери доби популярност, но днес ще ви разкажем за един проект, който изненада дори и най-върлите фенове на тези концепции. Става въпрос за катафалка на базата на катафалка Cadillac. Проектът е дело на братята Кристофър и Майкъл от Илинойс, които споделят историята на колата пред хората от YouTube канала Barcroft Cars.

Ентусиасти превърнаха катафалка в кемпер (ВИДЕО)

Интересното е, че преди да се превърне в кемпер, катафалката преминава през още една метаморфоза и служи като място на което единият от братята прави татуировки, Въпреки, че колата е изпълнявала тези задължения, Майкъл предлага да превърнат Cadillac-ът в нещо, което ще подхожда повече на същността на Кристофър и по този начин се заражда идеята за кемпер. Принос за това има и популярно шоу от края на 60-те години на миналия век в един от епизодите на който се появява състезателна кола направена като ковчег.

Братята споделят, че едно от най-трудните неща по време на проекта е изграждането на високия таван. Майкъл допълва, че главната задача е била да запазят визията на катафалката, но да я направят удобна за двама човека. Странната визия е запазена и в интериора, където можем да открием кухня, мивка, телевизор, диван, който се превръща в легло, електрическа камина, хладилник и други.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    0 2 Отговор
    То обащо взето е същото. Да идва за войната по пътищата у нас. Ще е много практична. Един челен удар и кемпера ще се запълни на всички етажи

    Коментиран от #4

  • 2 Едно ми е чудно

    3 1 Отговор
    Как могат да заспят вътре, като знаят какво е било транспортирано?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 начи

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    нема се косиш !за тебе има подвижен екарисаж