23 Май, 2022 16:34 2 833 0

Harley-Davidson, но за колоездачи

  • harley-davidson-
  • велосипед-
  • колело-
  • serial 1

Популярната компания представи второ поколение електрически велосипеди

Harley-Davidson, но за колоездачи - 1

Harley-Davidson, популярната компания, която повечето свързват с големи и шумни мотори представи второто поколение на своите електрически велосипеди под марката Serial 1. Този път те са направени с още по-нови технологии с помощта на Google Cloud. Велосипедите вече са свързани с базата данни на софтуерния гигант, което позволява на ползвателите им да записват своите пътувания и да събират информация за това как да карат по-безопасно и да бъдат защитени повече.

Harley-Davidson, но за колоездачи

Колелетата използват софтуер и приложение разработени с помощта на Google, което позволява на собствениците им да използват навигация, да следят скоростта си и други параметри от пътуването, както и да активират различни функции за безопасност с помощта на своя смартфон.

Harley-Davidson, но за колоездачи

Велосипедите използват 250W двигател подпомагащ педалите. В зависимост от версията, която клиентът избере, велосипеда може да вдигне до 45км/ч. Цените започват от 3000 евро и достигат до над 4 хиляди евро в зависимост от окомплектовката и модела.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА