Last news in Fakti

14 Юни, 2022 11:34 2 919 2

Таблет вместо номер на колата, законно ли е?

  • регистрационен номер-
  • номер на кола-
  • дигитален номер-
  • таблет

Мичиган се превърна в третия щат който прие промяната

Таблет вместо номер на колата, законно ли е? - 1

Властите в Мичиган официално приеха дигиталните регистрационни номера за законни и жителите на щата вече могат да се възползват от тях. По този начин Мичиган се превръща в третия щат, който дава подобно разрешение на своите жители, след като подобно нещо се случи в Аризона и Калифорния.

Таблет вместо номер на колата, законно ли е?

Номерата са дело на фирма на име RPlate, която предлага два варианта на своите подобни на таблети дигитални номера. Единият комплект може да бъде инсталиран в специализиран сервиз, а окабеляването да бъде свързано към това на колата. Другият вариант, който всеки може да направи вкъщи предлага батерии, които издържат до пет години.

Таблет вместо номер на колата, законно ли е?

Дигиталните номера се предлагат на цени започващи от около 20 долара, без таксата за регистрация в щата. Освен основната функция за показване на номера, дигиталната версия предлага и проследяване на номера при кражба на колата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АвтоДжамбаз

    2 3 Отговор
    Мерси! Ако може и колите да се отключват и стартират само с бутон ще бъде чудесно!
  • 2 Арматурист

    14 1 Отговор
    А така и после пак оплаквания че чиповете за коли не стигали. Като сменяте една ламарина с компютър разбира се че няма да ви стига полупроводниците. Ще започнат и целите проводници да не достигат. :-D