Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 16:39 1 239 1

Huawei пуска втория си сгъваем смартфон през ноември

  • huawei-
  • pocket s-
  • смартфон-
  • p50 pocket

Pocket S ще дебютира в началото на месеца

Huawei ще представи своя втори сгъваем смартфон на 2 ноември тази година. Това стана ясно по-рано днес след като компанията разпространи официална информация за събитието, което ще се проведе в началото на месеца.

По-рано тази година се появи информация за това, че устройството ще се предлага в разнообразни цветове, а тийзърът за събитието потвърждава това. Между цветовете ще можем да открием синьо, розово, зелено и жълто.

Очаква се смартфонът да е подобен на представения през изминалата година P50 Pocket, а под обвивката му да се крие процесор Snapdragon 888 4G. От Huawei все още не дават повече информация за смартфона, но такава ще разберем след малко повече от две седмици.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 топче

    4 0 Отговор
    супер! подарих на приятелката ми p50 pocket и е супер телефонче . да видим следващото какво ще е