Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 17:24 2 428 2

Дизайнерски кейс за iPhone от Pininfarina

  • pininfarina-
  • кейс-
  • iphone-
  • аксесоа

Аксесоарът е вдъхновен от концепта Modulo

Дизайнерски кейс за iPhone от Pininfarina - 1

Pininfarina представи най-новия си дизайнерски проект под формата на стилен аксесоар за iPhone. Това е първият подобен продукт на дизайнерското студио, който е вдъхновен от концепта Modulo. Кейсът за смартфона е направен в колаборация с Inkar.

Според компанията, дизайнът и направата на аксесоара са отнели две години, за да се доближават до дизайна на Modulo с до 0.1мм. Дизайнът копира извивките на колата, както и 24-те дупки в двигателя на капака.

Всеки кейс е ръчно направен, а клиентът може да избира между пет цвята и пет различни материала, включително кожа, дърво, карбон и алуминий. От кейсовете ще бъдат направени точно 99 броя за iPhone 13 Pro и още толкова за iPhone 14 Pro.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    2 1 Отговор
    С тоя изтумбения гръб, поне да бяхте сложили втора батерия, като ще е такъв токмак! А то нищо-само 24 дупки, които също не видяхме - е това ако не е намек.....
  • 2 Като използвате

    5 1 Отговор
    думи от английския, поне ги пишете в оригиналния им вид на латиница. Думата "кейс" изглежда абсурдно.