2 Декември, 2022 17:43 5 041 1

Новите флагмани на Samsung идват през февруари

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy s22-
  • galaxy s23

Новината бе обявена от ръководител в компанията

Новите флагмани на Samsung идват през февруари - 1

Samsung е на път да представи най-върховите си смартфони от серията Galaxy S23 и макар да знаехме, че това ще стане в началото на 2023 година, сега имаме първото официално потвърждение, че това ще стане. Новината идва от ръководен кадър в Samsung, който сподели информацията пред корейското издание Korea JoongAng Daily.

По време на разговори с представители на медията, някой от главните в компанията е казал, че Galaxy S23 ще бъде анонсиран по време на събитие с типичното за Samsung име Unpacked, което ще се състои през следващата година. Според информацията, събитието ще се състои през февруари, макар все още да няма информация коя е точната дата.

В интернет пространството се въртят различни слухове относно техническите характеристики на корейския смартфон, като част от тях вероятно са истина. Според това, което се знае към момента, компанията ще използва нов процесор и още по-голям сензор за камерата.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 007

    12 9 Отговор
    Бегайте оттук. Ще чакам новите рашиски модели. Сърп и чуксун. Или москвепъл. Ще имат върхови параметри и изцяло решени в сибирски бор и уралска стомана. Ще са абсолютно годни за разбиване на русо ро бски бетонни чутори.