Last news in Fakti

27 Април, 2023 21:57 4 823 1

Ето кои смартфони на Samsung ще получат новия Android

  • samsung-
  • galaxy -
  • galaxy s21-
  • android-
  • android 14

Очаква се най-старите да са тези от серията S21

Ето кои смартфони на Samsung ще получат новия Android - 1

Google вече пусна своята първа публична бета версия на новия Android 14, а заедно с това се появиха и първите разработки на големите компании, които адаптират софтуера за своите смартфони. Едни от тях са Samsung, които скоро се очаква да разпространят актуализацията на своята One UI с индекса 6.0.

Последните устройства на компанията обещават софтуерни актуализации през следващите четири години след пускането на смартфон на пазара за операционната система и пет години актуализации на сигурността при някои от устройствата от Galaxy S и Galaxy Z серията.

Ако съдим по това, то следващата голяма актуализация на базата на Android 14 трябва да е налична за всички устройства след Galaxy S21, включително Galaxy A33, 53 и 73, както и Galaxy Z сгъваемите смартфони след трето поколение. Това означава, че устройства като Galaxy S20 и S10, Note 20 и Note 10, Z Fold и Flip няма да получат новия софтуер. Все пак това не е официална информация от Samsung и от компанията може да имат други планове за по-старите си смартфони, но това ще разберем при официалната премиера, която се очаква по-късно тази година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Чарли

    0 0 Отговор
    S21U е читав, S22U е недоразумение, S23U e супер.
    Аз съм с S22U и особенно батерията е трагедия, то по-добре да бях купил S21U, че и на дизайн е с пъти по-красиви телефон от моя.