Last news in Fakti

14 Юни, 2023 17:21 3 029 3

Gmail вече пише имейли сам с нова умна функция

  • gmail-
  • google-
  • help me write-
  • имейл

Опцията вече е налична за смартфони с Android и iOS

Gmail вече пише имейли сам с нова умна функция - 1

Изкуственият интелект навлиза все повече в приложенията за смартфони и ежедневието ни и ето, че още една голяма компания се обърна към него за една от най-популярните си услуги. Става въпрос за Google и Gmail, който получава нова удобна функция за смартфоните с Android и iOS.

Новата функционалност може и да е позната за някои, които използват Gmail чрез браузър на компютър, тъй като от скоро тя е налична и там. Функцията се казва „Help me write” (Помогни ми да напиша) и както подсказва името, улеснява писането на имейли чрез генерирани от изкуствен интелект отговори.

Gmail вече пише имейли сам с нова умна функция

За разлика от готовите отговори, тази функция ви позволява да напишете цели имейли, като въведете ключови думи или напишете обяснение на това, което искате да пише в имейла. Функцията вече се разпространява в приложенията за iOS и Android и поне за момента може да работи само на английски език. Освен писането на цели имейли, тя може да ви помогне да промените стила на съобщението, да скъсите текста или пък да го увеличите в зависимост от това какво желаете.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хората

    13 4 Отговор
    съвсем ще оглупяват !

    Коментиран от #2

  • 2 Татко Барва

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хората":

    верно е за ретарди това
  • 3 КОТарАК

    7 3 Отговор
    с стар телефон съм-БЛУ /НЕ ЧЕ НЯМАМ пари да си купя смарт , но не ми трябват. съжалявам за НОКИА и Моторола , че смениха курса