Last news in Fakti

2 Юли, 2023 11:30 2 177 7

Китайци показаха ел.тротинетка със соларно зареждане

  • тротинетка-
  • скутер-
  • електрическа тротинетка

Кълненето на батерията от слънцето отнема между 7 и 15 часа

Китайци показаха ел.тротинетка със соларно зареждане - 1

Китайската компания Jiangsu Snail Zhixing Technology показа електрическа тротинетка, която може да не зареждате със седмици при късмет и слънчево време. Двуколесното е по-различно от своите конкуренти с това, че предлага зареждане от слънцето, благодарение на два панела, един в предната част и един на основата.

Соларните панели са достатъчни за зареждане на батерията във времеви диапазон между 7 и 14 часа, като предлагат между 35 и 70-ватово зареждане в зависимост от слънцето. При напълно заредена батерия може да изминете до 35 километра, а максималната скорост е 25км/ч.

Задвижването се осигурява от електромотор върху задната ос с мощност от 350 вата. Тротинетката предлага още и екстри като вграден GPS за проследяване в случай на кражба, дигитален дисплей с различни функции, както и круиз контрол и мигачи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я па ти

    3 3 Отговор
    Мейд ин Чайна, брато.
  • 2 Обява

    7 2 Отговор
    Емили Тротинетката ще се зарадва на подобни новини.
  • 3 ЕКОТОЙ

    17 1 Отговор
    Кълненето на батерията от слънцето отнема между 7 и 15 часа , голямо кълнене пада
  • 4 Пеперуд

    6 1 Отговор
    И с платна за попътен вятър.
  • 5 12345

    3 1 Отговор
    Изминава точно пет километра.
  • 6 гарант за качество 🤥

    2 5 Отговор
    Китайски боклук
  • 7 гост

    1 0 Отговор
    Тези тротинетки харчат между 1 и 2 квт на 100 км , тоест между 20 и 40 СТОТИНКИ от който и да е контакт по което и да е време , а на повечето места даже не плащат !! Май панелите ще струват повече , отколкото ще изхарчат за ток за десетина години и само ще привличат нездрав интерес ! Вместо тях можеха да им сложат втора батерия и пак няма да зареждат по една седмица !