Last news in Fakti

5 Септември, 2023 09:13 2 988 2

Mercedes ще обнови над 700 хиляди автомобила в цял свят

  • mercedes-
  • mbux-
  • инфотеймънт система-
  • mercedes-benz

Ъпдейтът носи няколко новости за клиентите

Mercedes ще обнови над 700 хиляди автомобила в цял свят - 1

Mercedes-Benz обяви, че ще обнови над 700 хиляди автомобила в целия свят и ще въведе множество нови развлекателни и навигационни функции с нова софтуерна актуализация, която ще бъде пусната по-късно този месец.

Актуализациите ще бъдат достъпни за автомобилите, оборудвани с второто поколение на фирмената информационно-развлекателна система MBUX, и могат да бъдат направени или чрез самата система в автомобила, или с приложението Mercedes me connect. Първата нова функция е въвеждането на Dolby Atmos за моделите S-класа, EQE и EQS с пакет Entertainment Package Plus и наличната звукова система Burmester. Целта на ъпдейта е да подобри още повече изживяването в купето.

Освен това Mercedes-Benz потвърди, че избрани автомобили вече ще включват уеб приложението YouTube за гледане на видеа в автомобила при спряло положение. Собствениците на Mercedes в Австрия, Франция, Германия, Италия, Нидерландия, Испания, Швейцария и Обединеното кралство получават и NewsFlash - функция, с която могат да слушат новинарски емисии по общи новини, бизнес, финанси, спорт, култура и други теми.

Разработчиците също така са променили софтуера на дисплея за предния пътник, като той вече може да възпроизвежда звука от дисплея чрез аудиосистемата в автомобила, а не само чрез слушалки, както до момента. Собствениците могат също така да изберат тапет за екрана.

Тези, които притежават автомобили Mercedes-Benz със системата MBUX от първо поколение, ще получат и функцията Place Details на Google. Тази функция добавя подробна информация за повече от 200 милиона обекта и места по света чрез навигационната система.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    3 0 Отговор
    Ще, Ще, Ще....
    .....са променили софтуера на дисплея за предния пътник, като той вече може да възпроизвежда звука от дисплея чрез аудиосистемата в автомобила, а не само чрез слушалки, както до момента.
    Нямам думи за превода!
  • 2 нЪпикан нЪсран

    3 1 Отговор
    Айде няма нужда, от която и да е функция на Google. Писна ми да ме следят навсякъде!