Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 18:00 1 759 0

Sony представи по-малък и по-лек PlayStation 5

  • sony-
  • playstation 5-
  • конзола-
  • видео игра

Digital Edition разполага с опционален четец за дискове

Sony представи по-малък и по-лек PlayStation 5 - 1

Sony представи подобрени версии на най-популярната си игрова конзола - PlayStation 5. Малко над три години след първоначалното ѝ представяне, преработените модели пристигат с по-малки размери, като част от нова програма на Sony, която се фокусира основно върху дизайна и размерите на продуктите на компанията.

Новите PlayStation 5 и PlayStation 5 Digital Edition са по-малки във всички аспекти от своите предшественици, като от Sony твърдят, че новите модели са намалили размера сис 30%, докато теглото им е спаднало със съответно 18% и 24% в сравнение с предходните модели. Sony също така е променила начина, по който са проектирани панелите. Сега те са четири вместо две части, като двете горни половини са с гланцово покритие, а долните - с матово.

Новост е и възможността за премахване на панела за дискове, който ще се продава отделно при Digital Edition. Той също така ще се продава и отделно, ако вашият спре да работи поради някаква причина.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА