Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 18:16 2 165 0

Samsung представи Z Flip 5 Retro

  • samsung-
  • galaxy z flip 5-
  • смартфон-
  • сгъваем смартфон

Смартфонът е вдъхновен от SGH-E700

Samsung представи Z Flip 5 Retro - 1

Samsung Galaxy Z Flip серията може да е сравнително нова концепция в света на смартфоните, но сгъваемите телефони съвсем не са нови. От Samsung искат да покажат това като представиха новия Galaxy Z Flip 5 Retro, който отдава чест на един култов модел в листата на корейците - E700.

Samsung доставя телефона в кутия с логото на Z Flip5 и E700, както и с карти Flipsuit със стикери с различни лога на Samsung от минали епохи. Опаковката включва и колекционерска карта на Samsung E700, гравирана с уникален сериен номер. Flip5 Retro се отличава със същите емблематични сини и сребристи цветове като E700 и се предлага с някои носталгични пикселни графични настройки на потребителския интерфейс и анимация на градски пейзажи на екрана на капака Flex Window.

Galaxy Z Flip5 Retro ще се предлага в ограничени количества в Южна Корея от 1 ноември, както и в Обединеното кралство, Франция, Германия, Испания и Австралия от 2 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА