Last news in Fakti

15 Януари, 2024 18:37 2 797 5

Samsung Galaxy S24 вероятно ще получи 7 години софтуерни актуализации

  • samsung-
  • galaxy-
  • s24

Това означава поддръжка до 2031 година

Samsung се готви да поеме значителен ангажимент към своите потребители, като обяви седемгодишна политика за актуализация на софтуера за предстоящата линия Galaxy S24. Този ход означава ангажимента на Samsung да осигури дългосрочна софтуерна поддръжка, като гарантира, че потребителите на серията Galaxy S24 ще продължат да получават най-новите софтуерни подобрения и актуализации за сигурност за продължителен период от време.

Освен забележителния ангажимент за актуализация на софтуера, изтичането на информация намеква и за въвеждането на функцията Galaxy AI с флагманите Galaxy S24. Въпреки че подробностите за функционалностите на Galaxy AI не са изрично посочени в изтичането, то добавя интригуващ слой към предстоящата линия смартфони. Samsung все повече се фокусира върху интегрирането на изкуствен интелект в своите устройства, за да подобри потребителското изживяване, а включването на Galaxy AI в серията S24 вероятно ще покаже отдадеността на компанията към иновациите.

Изтичането на информация обаче повдига и въпроса за възможността за абонаментна такса, свързана с функцията Galaxy AI в бъдеще. Макар че конкретните данни за потенциалния абонаментен модел остават неясни, този ход подсказва, че Samsung може да проучи нови източници на приходи и модели на услуги, за да поддържа и подобрява възможностите на своите функции, базирани на AI. Въвеждането на абонаментен модел за Galaxy AI може да представлява стратегическа промяна за Samsung, която предлага на потребителите подобрена функционалност, като същевременно проучва алтернативни начини за получаване на приходи.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боклук

    3 33 Отговор
    Който е ползвал айфон, никога няма да си вкара такъв автогол да си купи самсунг. Разликата е от небето до земята.

    Коментиран от #2, #3, #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дааа

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "Боклук":

    Така е, юзерите на айфон, поради това, че им е забранено почти всичко, освен, да си правят селфита,чатат и променят брайднеса , не могат да разберът останалите, за които телефона не е само Нокия с копчета с фенерче.
    Андроида, колкото и да е бъгав е на светлинни години от айфона, ако не бяха американските военни да им дадат софтуера за лицево разпознаване, вече да са заровили томахавката.
    Айфоните са непрпдаваеми вече. Дадоха ми да продам един айфон безупречен, е никой не го иска.
    Хората ги е страх да вземат ейпъл, заради хардуерното заключване към софтуера. Една камера не можеш да смениш, ако я счупиш... 3000 лв, които се обезценяват за 6 месеца. Дръжте си ги, безценните си уаууу, пари да ми дават, не взимам айфон. За тази цена ще потроша 6 нови Андройда, а няма датреперя да не го изтърва.
  • 4 хххх

    5 2 Отговор
    И после....? На боклука!
  • 5 Е46ца

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Боклук":

    Аз ползвах 6 години айфони , още от 1вия айфон 2Г, смених 3 модела и минах на андроид и вече не мисля ,че изобщо ще се върна към иОС отново.Просто след андроид 6.0 или 7.0 , иОС а изостава много.Да не говоря ,че за цената на 1 айфон ще си купя 3 топ андроида и не ми обяснявайте как айфона щял да издържи повече.Дори издържат по-малко, още преди 2рата година батерийте им заминават, китаец мее изкарвал 5г с оригиналната батерия.