Last news in Fakti

31 Януари, 2024 11:20 1 755 0

Galaxy S24 се оказа лесен за поправка (ВИДЕО)

  • samsung-
  • galaxy s24-
  • galaxy s24 ultra-
  • s24 plus-
  • разглобяване-
  • поправка

Експерти му дадоха 9 от 10 точки

Galaxy S24 се оказа лесен за поправка (ВИДЕО) - 1

Видеоклип в който експертите от PBKReviews разглобиха Galaxy S24, разкри няколко интересни подробности за вътрешните компоненти и дизайна на устройството. Подобно на S24 Ultra, Galaxy S24 разполага с по-голяма медна плоча за охлаждане, почти двойно по-голяма от тази на предшественика си.

Процесът на разглобяване включва отстраняване на задното стъкло след прилагане на топлина и се отбелязва, че капаците на лещите на камерата могат да се сменят поотделно. За разлика от S24+ и S24 Ultra, в Galaxy S24 липсва UWB (Ultra-Wideband) антена. Основната платка следва двуслоен дизайн, подобен на този на миналогодишния модел.

Предната 12 MP камера е залепена на място, което я прави трудна за подмяна, без да се реже лепилото. От друга страна, задните камери, включително основната и телефото камерата, могат лесно да се отлепят. Потвърдено е, че и двете задни камери имат оптична стабилизация на изображението (OIS). Процесът на отстраняване на батерията е прост с помощта на издърпваща се лента.

Свалянето на екрана без причиняване на щети обаче се описва като почти невъзможно. Оценката за възможността за ремонт на Galaxy S24 е 9 от 10, като максимален брой точки се присъждат за наличност на части, лекота на подмяна на батерията и лекота на подмяна на различни елементи, като например портът за зарядно устройство. Устройството получи 1,5 от 2 максимални точки за вътрешна организация, време за ремонт и подмяна на екрана.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА