Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 16:43 1 726 4

Lenovo ще представи изцяло прозрачен лаптоп

  • lenovo-
  • лаптоп

Това ще се случи по време на MWC 2024

Lenovo ще представи изцяло прозрачен лаптоп - 1

Най-новата иновация в дизайна на лаптопите на Lenovo обещава да привлече вниманието с футуристичен външен вид. Концепцията, която ще бъде представена на MWC 2024, се отличава с напълно прозрачен дизайн, който разширява границите на традиционната естетика на лаптопите.

Снимки публикувани от Еван Блас, предлагат ясен изглед на прозрачния лаптоп. На преден план в дизайна е капакът, който е изработен изцяло от прозрачен OLED дисплей. Тази авангардна технология, разработена от индустриалните гиганти LG и Samsung, позволява невиждано до моментавизуално изживяване.

Не спирайки до капака, Lenovo е разширила прозрачността и до долната част на лаптопа. Макар че основните компоненти са умело скрити под непрозрачна част, основата запазва качеството си на прозрачна, което допринася за цялостната футуристична привлекателност на устройството. Лека рамка около ръба подсказва за наличието на портове и антени, докато останалата част от повърхността се използва като чувствителна на допир клавиатура, безпроблемно вградена в панела.

Тази концепция за прозрачен лаптоп представлява смело отклонение от традиционните дизайни на лаптопи, като предлага на потребителите уникално и визуално зашеметяващо компютърно изживяване. Освен привличащия вниманието външен вид, предстои да видим как Lenovo ще използва този иновативен дизайн, за да подобри функционалността и потребителското изживяване.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    2 5 Отговор
    Ама четете ли се какво пишете? Хем е "напълно прозрачен", хем "някой неща ще са скрити под други, непрозрачни детайли"????
    п.п.
    Представям си следната ситуация:
    Жена ми станала да метне прането и си оставила лаптопа на дивана. Аз си идвам си мятам седалищния апарат отгоре му, щото лаптопа е прозрачен и не съм го видял. Чува се нещо "хряяяс" и ... бай-бай Прозрачния! А аз обеднях с цената на един нов лаптоп. Ама от непрозрачните.

    Коментиран от #2

  • 2 Не е тоз лаптоп за шлосери

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    И техните домашни чалгарки които се правят на хайлайф а само да гледат Пайнер на него а простират на остъклената тераса. Като си ходил по света и се кичиш с разни никове къде си видял гащи по фасадите, хората имат или сушилна стая или машина. Не е ника ти за много гордост.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.