Last news in Fakti

12 Март, 2024 14:04 2 210 11

Издържа ли Tesla Cybertruck на огнехвъргачка и снайпер (ВИДЕО)

  • tesla-
  • cybertruck-
  • бронировка

Оказва се, че колата разполага със сериозна бронировка

Издържа ли Tesla Cybertruck на огнехвъргачка и снайпер (ВИДЕО) - 1

Технологичният блогър Зак Нелсън, известен с огъването на смартфони, реши да вдигне залога и да тества здравината на Tesla Cybertruck. Той подготви истински тест за електрическия пикап на Илон Мъск под формата на огнехвъргачка и други огнестрелни оръжия.

На първо място, блогърът използва „огнехвъргачка“ от The Boring Company, собственост на Илон Мъск. Както се очакваше, това по никакъв начин не навреди на корпуса от неръждаема стомана на автомобила. Но не това е причината Зак да започне този експеримент.

След гореща загрявка блогърът се въоръжава с 9-милиметров пистолет Glock 19. Куршумите оставят впечатляваща следа в метала, но не го пробиват. 22 калибър също не успява да пробие дебелата ламарина. Но куршумите от 17-и калибър, които са двойно по-бързи, все пак пробиват метала, но се забиват и остават във вратата.

Зак се въоръжава и с полуавтоматична пушка AR-15, която успява да пробие вратата, но отново без сериозни последствия за салона. Последен на опашката е снайпер с боеприпаси 50-и калибър. Както се очакваше, това оръжие пробива без проблем вратите на електрическата кола и уврежда някои от жиците вътре, въпреки че това не се отразява по никакъв начин на работата на колата. Вижте и видеото.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 김참시오

    19 5 Отговор
    Честно, нищо по тъпо не съм гледал! Стремежа за "миг слава" води някои индивиди стремоглаво надолу по пътеката на Дарвин!
  • 2 омъскаряване

    7 10 Отговор
    А една малка ръжда, бързо, ще и разкаже игра, гриз, гриз.. 😂
    "свети" Илон-Шегобиец да ги прати на фронта в Украйна тогава тези безсмъртни пирамиди, че леопардите и абрамсите много гърмят и горят😅
  • 3 Българин

    9 5 Отговор
    Клипът е малоумен ,типично в американски стил.Него докледах до края, толкова е тъп и безсмислен.

    Коментиран от #4

  • 4 Пропуск

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    А аз дори не съм го почвал. И не смятам да го почвам.

    Коментиран от #10

  • 5 Бегай !

    5 5 Отговор
    Евтина реклама на самоходния ковчег 😂
  • 6 димо

    4 3 Отговор
    Легендарните им танкове ги унищожават детски играчки - дронове камикадзе . Не разбрах това на фронта ли ще отиде или мисля ,че е по-скоро е кола сам си направил в гаража. Ако му покажат АК-47 не от тоя края от другият край ще излязат куршумите. ( в казармата сме пробивали с червени куршуми им казвахме какво ли не от определено място ).
  • 7 Гост

    2 1 Отговор
    Огнехвъргачката била от компания на Илон. Ако и огнехвъргачката му е като колата, ясно защо не е направила нищо.
  • 8 Гост

    1 1 Отговор
    Нормалните коли са с 0,6 до 0,8мм ламарина. Прототипите на Сайбъртрак бяха с 3мм неръждаема ламарина, а серийните са с 1,8мм пак неръждаема. И обикновена ламарина да беше, пак нямаше да я пробие обикновен пистолет, при тази дебелина.
  • 9 Гост

    3 1 Отговор
    Пърлачката за прасе срещу ръжда ли се ползва?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.