30 Юли, 2024 14:00 3 597 2

Актуализацията на Android Auto предизвика хаос в системата

  • android auto-
  • софтуерен проблем

В началото на юли Google представи актуализация на системата Android Auto, но изглежда софтуерът не е перфектен

Актуализацията на Android Auto предизвика хаос в системата - 1

Както съобщава Autoevolution, шофьорите твърдят, че актуализирането на Android Auto до най-новата версия се е оказало фатално за приложението в колите им, тъй като системата вече не се зарежда на екрана на автомобила. Подобен проблем съществува, когато медийният приемник се опита да открие смартфон.

Съобщава се, че както кабелната, така и безжичната версия на Android Auto са претърпели срив, докато системата е работила нормално преди актуализацията. Някои от собствениците решили да "нулират" системата до фабричните настройки, но и това не помогнло.

Съдейки по потребителските съобщения във форумите на Google, проблемът засяга повечето шофьори, независимо от марката на автомобила и смартфона им. В същото време, към момента няма и алгоритъм за разрешаване на този системен срив.

Вероятно е, че ако проблемът наистина е възникнал с последната актуализация на Android Auto, връщането към предишната версия трябва да помогне за отстраняването му. Междувременно от Google запазиха мълчание и не коментираха причината за проблема. Модератор на форум и специалист от общността казват, че екипът на Android Auto се нуждае от повече информация, за да проучи проблема.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    4 1 Отговор
    Андроид 15 е яко бъгава история. Реже разговорите след 10-20 сек, крашват апликации, банкови програми сочат 0лв, Инстаграм девчонките ги изтрили без предупреждение, а после Путин пуснал EMP.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.