17 Април, 2014 18:38 2 168 0

Възможности за контрол на електропотреблението на Булконтрола/Бултерм 2014

  • булконтрола-
  • бултерм 2014-
  • иец-
  • изложение
Възможности за контрол на електропотреблението на Булконтрола/Бултерм 2014 - 1

Следвайки световните тенденции за опазване на околната среда, специализираното изложение Булконтрола/Бултерм ще представи на своето 43-о издание гъвкави решения и ресурси за развитието на енергийния мениджмът. От 28 до 30 май в Интер Експо Център – София  български и  чуждестранни специалисти, инженери и експерти от различни области ще покажат своите нови продукти и услуги. Един от акцентите ще бъде софтуер за енергиен мониторинг, с интегрирането на който  може да се постигне намаляване на преките разходи за електроенергия и косвените за ремонт или покупка на нови машини и съоръжения, които са били повредени вследствие на лошо качество на енергията и липсата на информация за това.        

 Изграждането на прогресивно интегриращ се европейски енергиен пазар налага нови енергийни стратегии, които следват приоритетите на енергийната политика на Европейския съюз - сигурност на доставките, конкуренция в енергийния сектор и опазване на околната среда. Енергийната ефективност като средство за повишаване качеството на енергийните услуги придобива ново, по-съществено значение. Възможността за контрол на електропотреблението от енергийните дружества чрез внедряване на конкретни системи и решения за тарифиране на енергията и дистанционно отчитане се явява основен инструмент на енергийната ефективност. На Булконтрола/Бултерм 2014 ще бъдат представим мрежови анализатори и софтуер за енергиен мониторинг, планиране и  архив на параметрите на електропотреблението.

Специализираното изложение е утвърдено място за среща на специалисти от различни браншове в областите на контролно-измервателната техника, автоматизацията, електрониката, лабораторното и аналитично оборудване и енергийния мениджмънт. Изложбата ще се проведе заедно с 8-то издание на ВОДА СОФИЯ, където ще бъдат представени ново поколение технологии за вододобив и за пречистване на питейни и отпадни води, регулиране и контрол на водните източници, както и съвременна техника и съоръжения за водния бранш.

Присъеди се към Булконтрола / Бултерм във Facebook


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА