Last news in Fakti

7 Декември, 2019 15:29 8 412 9

Сталоун лично помогнал на Нели Чунчукова за сцената в "Рамбо" (ВИДЕО)

  • нели чунчукова-
  • рамбо-
  • хелбой

Българката става дубльорка на идола си от ученическите години Мила Йовович в "Хелбой"

Сталоун лично помогнал на Нели Чунчукова за сцената в "Рамбо" (ВИДЕО) - 1
Нели Чунчукова

Героинята ми в "Пътят на честта" се казва Веска. Това е важна за сценария роля. Кастинг директорката на сериала имаше мои материали. Аз бях на море, тя ми звънна, разказа ми за ролята, аз ѝ казах, че имам интерес, предложи ме на режисьорите и те ме одобриха. Единственото общо с Веска, което имам е, че обичам да играя лоши момичета. Те ме привличат повече от сладникавите образи. Това каза в студиото на ФАКТИ актрисата от нашумелия български сериал "Пътят на честта" Нели Чунчукова.

Тя има и епизодична роля на нимфоманка в сериала "Откраднат живот", за която дори баба ѝ я похвалила като съблазнителка.

"За кастинга на "Рамбо" първо много се зарадвах, обадиха ми се да играя отвлечено мексиканско момиче, после осъзнах, че изобщо не приличам на мексиканско момиче. В деня на кастинга направих всичко възможно - сложих си тъмен фон дьо тен, напръсках си косата с тъмен спрей. Направих си подплънки да изглеждам по-пищна, но не бях избрана. Седмица по-късно ми се обадиха да отида веднага на снимачната площадка. В крайна сметка бях мексиканско момиче с помощта на гримьорите.

Беше невероятно преживяване, че видях Силвестър Сталоун. Израснала съм с неговите филми. Той ми помогна за моята сцена, как да я направя, даваше ми съвети, даде ми само плюсове участието в "Рамбо"', разказа младата актриса.

"Да дублирам Мила Йовович в "Хелбой" се случи доста екстремно, така стават при мен нещата. Мила беше болна и нямаше как да заснеме сцените за деня. Когато се запознах с нея беше също много силно усещане, тя ми беше идол като тийнейджър, имах нейни плакати в стаята", каза още тя.

Целия разговор с Нели Чунчукова гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СИТ

    21 1 Отговор
    От дубльорка някой ден ще получи и главната роля. Таланта и хъса за работа трябва да се поощряват. Браво на това момиче и само успех за в бъдеще.
  • 2 Behemoth

    4 4 Отговор
    Щом е по взаимно съгласие ... няма проблем ...ний сме модерни вече ...
  • 3 Курвата Решетников

    6 5 Отговор
    Курвето е
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 фджсдрфж

    7 0 Отговор
    Тази не съм я виждал до сега.Трябва да е много добра актриса, защото вади много тъповидна физиономия.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост

    2 0 Отговор
    Дано е играла по-добре от Чука, във втора серия. Беше си глътнал езика, горкия.