23 Септември, 2020 21:44 7 982 66

Настимир Ананиев пред ФАКТИ: Меркел трябва да посочи корупцията в България

  • настимир ананиев-
  • волт-
  • протести

''Нито доходите ни са европейски, нито здравеопазването, нито правосъдието, а ние сме 13 години в Европа'', заяви Настимир Ананиев

Настимир Ананиев пред ФАКТИ: Меркел трябва да посочи корупцията в България - 1
Снимка: ФАКТИ

''Всъщност, Борисов е много хитър. Той се опитва да седи под радара на европейските институции, като се е фокусирал да си прави нещата, които си прави в България. Той не прави никакви проблеми на европейско ниво, опитва се и тук в България по никакъв начин да не засяга малцинствата, защото това ще породи една ответна реакция в Европа, и също така там, така да се каже, лошите са Вишеградската четворка най-вече. И той най-вече Унгария, Полша, Чехия донякъде. Всъщност, те отнемат това внимание, което би трябвало да се насочи към България''. Това заяви Настимир Ананиев, председател на европейската партия ''Волт'', пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ.

Ананиев и неговите съпартийци са сред най-активните на протестите срещу правителството и главния прокурор.

''Нали знаете тази снимка, където Меркел посочва маската на Борисов, която е сложена накриво, но тя всъщност трябва да посочи корупцията в България. А не неговата маска. Ние това очакваме всъщност, Ако не искаме да имаме двойни стандарти, които в момента, за съжаление, ръководството в Европейския съюз показва. Най-вече ръководството на Европейската народна партия. На 10 юли, два дни след като започнаха протестите, които започнаха на 8 юли, Манфред Вебер, който е председателят на групата на депутатите на ЕНП в Европарламента, излезе с позиция, в която каза, че те подкрепят правителството на Борисов и неговата борба с корупцията, което всъщност взриви всички проевропейци, включително и мен, тъй като даде много грешен сигнал. Сигнал, който моментално се използва от антиевропейските движения, които казаха: ''Вижте, тя Европа въобще не я грижа за вас''. Тук всеки среща корупцията на различни нива, излизат непрекъснато разследвания, журналистически, за различни схеми, а няма почти никаква реакция. Разбира се, защото прокуратурата нали обикаля селата, вместо да се фокусира върху корупцията на високите етажи във властта. По този начин се дава възможност на тези антиевропейски движения да получават още по-голяма подкрепа. Затова ние (б.р. ВОЛТ) се задействахме с няколко различни неща, направихме един хаштаг ManfredWeberwhy, пуснахме писмо до Давид Сасоли, който е председателят на Европейският парламент, и го поканихме в България. Казахме му: ''Заповядайте на протестите, елате да видите защо два месеца вече европейски граждани протестират, срещу какво протестират, докато в същото време Европа е вперила очи в Беларус''. Тогава мисля, че беше около 60-ия ден на протестите. В Беларус не се случва нищо по-различно от това, което се случва в България. Логиката е, че Беларус е страна извън Европейския съюз, но за да имаме силна Европа, която да бъде силен играч на геополитическата сцена, тя трябва да си оправи къщичката отвътре. А оправянето на тази къщичка включва да се оправи и това, което се случва в България - липсата на правова държава, тотално неспазване на законите. Вчера протестът го показа това нещо. Свободното придвижване на хората беше спряно без абсолютно никаква заповед. Единствено кметицата Фандъкова, която между другото изчезна, тя тотално се е покрила, няма я никъде, тя единствено може да издаде заповед за спиране на този протест или нещо такова. Ние поискахме такава заповед вчера, тя не ни беше предоставена. Давам го като пример за беззаконието, което се случва като цяло'', заяви още Настимир Ананиев.

''Един полицай се издирва за лъжесвидетелстване, защото е заявил, че е бил на две различни места и е станал свидетел по едно и също време за двама различни човека, които уж били еди-какво си'', вметна той.

За 29-те въпроси от евродепутати към изпълнителната власт и прокуратурата в България, председателят на ''Волт'' в България каза следното:

''Знакът, който вчера беше даден с присъствието на Даниел Фройнд на протеста, той е евродепутат от ''Зелените'', но той е не само евродепутат, той е в LIBE комисията. Тя е разделена - едната се занимава с бежанците и мигрантите, другата се занимава с корупцията и правовия ред като цяло. Той е зам.-председател на тази част (б.р. втората посочена). Той вчера даде едно много силно слово пред протестиращите. Заяви: ''Ние работим в Европарламента, знаем какви са ви проблемите, дръжте фронта тук в България, заедно ще постигнем тази цел''. Може би да е по-бавно заради бюрокрацията като цяло. Но се вижда, че и Европейската народна партия даде назад. Миналата седмица имаха едно събитие, в което трябваше да изразят една такава подкрепа за Борисов, той много се молеше за тази подкрепа. Единствено хората от ФИДЕС на Орбан дадоха тази подкрепа. Макар че си мислят, че което се случва в България е в България, те ще платят политическата цена и в собствената си държава, защото не можеш да имаш такъя двоен стандарт и да бъдеш лицемер, всъщност. Да говориш, че като цяло си против корупцията и всичко останало, а да го позволяваш това нещо да се случва в България.''

Тъй като аз слушах вашия разговор с г-н Хаджигенов, когато дискутирахте колко човека са присъствали на протестите, социолозите казаха, преди 3 дни излезе проучването, 67% от българите подкрепят протестите и техните искания. В предния месец този % беше 60. Ще продължава да се вдига, защото хората виждат в каква ситуация живеят. Вижте мерките срещу COVID, който ни удари, последната криза. Все още издирвам хора, до които е стигнала някаква помощ от 4-те милиарда, които вече се изхарчиха. Взехме нов заем от 5 млрд. без да знаем за какво е'', коментира още Ананиев.

''Всъщност, тук имаме една политическа игра, която винаги е дразнела всички - и хората в България и европейците като цяло. Когато се виждат политическите договорки, те лъсват. Знаете, че Борисов беше един от първите, които подкрепиха Манфред Вебер, когато той трябваше да се кандидатира за председател на Европейската комисия. Но там Макрон изскочи в последния момент, очевидно не му харесваше кандидатурата на Манфред Вербер, изигра си добре картите и беше сложена Урсула фон дер Лайен като председател на ЕК. Както ви казах, Борисов стои под радара, опитва се да не бъде забелязван, да не прави проблеми. Разбира се, той използва, че пази границата едва ли не и че ние спираме целия мигрантски поток. Но всъщност всички знаем, че това го прави Ердоган. И то с милиардите на Европа. Знаете колко милиарда и там се плащат. Представяте ли си Ердоган да пусне милионите бежанци и ние да успеем да ги спрем в България? Аз това не мога да си го представя, ако стане. Защото виждаме в какво състояние е като цяло инфраструктурата, даже и прословутата ограда, която се опитаха като значка да си закачат, се видя, че на много места вече е паднала, защото е построена набързо. Целта е, както винаги за повечето нещата в България, да се усвоят едни средства без да се види какво се случва'', добави политикът.

По въпроса за пакета ''Мобилност'', Ананиев констатира, че Франция е защитила своя икономически интерес, а България не е и затова са виновни представителите ни в Европейския парламент.

''Нищо не достигна до обикновения човек и до малкия бизнес. Аз се разхождам по центъра, а и вие като се разхождате ще видите стотиците празни магазинчета и заведения. Това е банкрутирал бизнес, който е затворил, защото нищо не стигна до него. В цяла Европа се взеха адекватни мерки, за да може хората и бизнесът, който произвежда работни места и икономика, да се преборят с кризата'', повтори се той за слабата икономическа помощ, която оказа държавата на хората и бизнеса, ощетени от затварянията заради COVID-19.

''Навсякъде има страх, вижда се този страх, вижда се тази зависимост. Вчера празнувахме НезавиSIмостта на България. Някои хора казаха: ''Защо протестирате, а не празнувате този хубав празник''. Да, празникът е страхотен и ни е хубав, но когато виждаш тази зависимост навсякъде... Зависимост от банки, зависимост от общината, зависимост от министерството, чувстваш ли се независим? Могат ли хората да кажат: ''Ние сме независими''. Аз бих казал по-скоро не. Затова искат промяната, затова на нас ни трябва в следващото Народно събрание да има една критична маса от хора - различни от тези, които са в момента 44-ото Народно събрание, за да започнат този граждански рестарт, хората да се почувстват европейци. Нито доходите ни са европейски, нито здравеопазването, нито правосъдието, а ние сме 13 години в Европа'', завърши Настимир Ананиев.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вальо

    46 37 Отговор
    Аман от празни приказки на празнодумци!

    Коментиран от #39

  • 2 Да бе само това ли

    28 15 Отговор
    Да вземе и присъда да издаде.

    Коментиран от #60

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 коко

    40 28 Отговор
    Най неприятния гол охлюв от прехода изпълзя отново.
  • 5 Още един

    33 20 Отговор
    Празнодумец. Абе що търсиш чужди хора да ти оправят къщатата, тя дори нее комшия, върви бии се бири се... Амбяжи

    Коментиран от #66

  • 6 123

    28 24 Отговор
    Поне разбрах за партия Волт и председателя и бедняк! Тоя и аз мога да го купя да ми скача под прозорците, че и паркета да ми измие!
  • 7 no name no face no number

    39 15 Отговор
    Само не разбирам ква е Германия на България и ква е Меркел?!!?Това че заедно с Франция са подчинили и грабят ЕС кво има общо с националната ни политика.Англия защо излезе? Защото ролята на 3 цигулка след Франция ама никак не и хареса, с 2 думи да се разпада тоя гейски съюз, колкото по бързо по добре
  • 8 Отровното трио

    8 24 Отговор
    Ние от кога обикаляме чуждите посолства да се намесят, но няма сякаш чужда държава, която да иска да ни оправи и управлява

    Коментиран от #47

  • 9 ФЕН

    21 36 Отговор
    Ма хайде де! Дайте да я видим тази велика корупция! Или и тя е полюция, като въстанията ви!?
  • 10 Миризлив пор

    19 31 Отговор
    Някои хора помним кога БСП беше в управлението и как заради "батко и братко" бяха спрени много европейски пари. Тук се говори за чудовищна корупция а парите не са спрени! Дали тези дето дават парите са прости?
  • 11 ВОЛТ ДЕ

    19 15 Отговор
    ИСКА ИМ СЕ ТЕ ДА КРАДАТ, АМА МНОГО ИМ СЕ ИСКА! ТЕ ДА ЛАПАТ КОМИСИОННИ ДВЕ ТРИ ГОДИНИ, ПЪК ПОСЛЕ ТЯХ ДА ГИ СВАЛЯТ ЗА КОРУПЦИЯ. ЕЕХ МЕЧТИ!
  • 12 Бай

    19 14 Отговор
    Този смешко който не си знае и сексуалната ориентация е част от групата за безопасност на движението с което въведе свалянето на номерата при нарушение!!!Да отидем да видим как спират на Раковски N134 автомобилите като газят ограниченията на смешната вело алея на така тясната ул Раковски. Те са реформатори и никога не нарушават законите особено като е избран от няма 200човека избиратели Ужас
  • 13 Бесен

    19 20 Отговор
    Ох моля Ви този жалък продажник не го допускайте до медийна обява! По-добре престпника Борисов пред това жалко политическо леке!!! Абсолютно отвратително е да се дава гласност на Нестимирчо!

    Коментиран от #14

  • 14 Бесен

    4 7 Отговор

    До коментар #13 от "Бесен":

    Медийна обява = медийна изява
  • 15 Европейска държава

    25 5 Отговор
    С африкански заплати и пенсии, а политиците станаха милионери и милиардери. Отклониха за своите изгоди милиарди, които бяха за целия Български народ. Ей, затова ще ЛЕЖИТЕ доживотно в ЗАТВОРА . Няма да може да се радвате на откраднатите пари.
  • 16 Тц тц

    15 19 Отговор
    БРАВО. Германецът най накрая дойде да види измислените протест и му стана ясно че е пунтамара , демек фалшификат. В Пловдив , моловете са пълни , заведенията също. А магазините се задъхват заради интернет търговията , щот немогат вече да спекулират с цените. ЗАРАДИ ИНТЕРНЕТ ОТ ТАМ КУПУВЪТ ПО КАЧЕСТВЕНИ СТОКИ , А НЕ ТУРСКО КИТАЙСКИ МЕНТЕТА ИМИТАЦИИ
  • 17 Ват

    16 12 Отговор
    Все пак германците знаят за Божков и другите дето протестират.Да не се чуди що не реагират първосигнално
  • 18 Съвет

    18 12 Отговор
    Прожектирайте лика на сикаджийската мутра Борисов на сградата на Партийния дом, за да могат протестиращите да го целят с яйца и домати.
  • 19 Уморен

    16 23 Отговор
    По добре Б.Б. да ме управлява 20год. отколкото тоя 2 месеца!
  • 20 Душко Попов-Цървуля от Ню Йорк

    11 6 Отговор
    Меркел е бивш шеф на младежката комунистическа партия на Германия, Коминтерна взема решение през 80те да почнат да създават десни партии и да контролират така ляво и дясно,почти цялата информация в нета за висшия кадър на германското ЦК на БКП е изтрито,макрон е бивш най доверен съветник на френски комунист,на оня алкохолика с ишиаса от ЕНП баща му създава компартията в Люксембург,по късно пък прави дясна партия,Орбан е дете на висши кадри на унгарското ЦК на БКП
  • 21 Готин

    12 14 Отговор
    Странно как политически хамелеон от А окръжна политическа лига в БГ дава акъл на световен лидер като Меркел. Апропо, партия ВОЛТ е европейска фашизоидна сбирщина, към която се закачи родният кърл.еж Настимирчо
  • 22 Енчо

    16 9 Отговор
    Изборите, каквито и да са те, не бива да се правят от ГЕРБ и ОП!

    Ако вотът /редовен или извънреден/ отново ще е дело на изборната машина на Борисов и компания, резултатът от него е предизвестен: Нов мандат на мутрите!

    Избори, които са компютърно обработвани от държавната фирма „Информационно обслужване“, приватизирана от гербаджийски математик, ще дадат четвърти мандат на Борисов и коалиционните му патерици.

    Експертно правителство, избрано от депутатите на ГЕРБ, ОП, ДПС и Воля, ще произведе отровни резултати: половин милион невалидни бюлетини, милион мъртви души, купен ромски вот, дирижиран изборен хаос!

    В Деня на Независимостта лъсна отровна истина, която официализира коалицията ГЕРБ-ВМРО и погреба политическата кариера на Каракачанов. Идеята му за експертно правителство е писана в Боянските сараи и дава доживотна власт на човека с Боянското шкафче. А желанието му да помири президент и премиер е толкова абсурдно, колкото отчаяните опити на Химлер Нацистка Германия да се помири с Антихитлеристката коалиция.

    И кога протестът ще установи постоянен протестен лагер пред Европейската комисия на ул. „Раковски“? Европейският съюз е единствената външна сила, която може да вдигне „червен картон“ на Борисов – не с кухи декларации, а с блокиране на милиардите от европейските субсидии!

    Само тогава ДПС ще оттегли подкрепата си за режим, от който получи морски сараи, ТЕЦ-ове, пристанища, студен резерв, държавни поръчки за стотици милиони…

    Без парите

    Коментиран от #34

  • 23 Гербер- Богаташ

    9 14 Отговор
    Уважаеми съпартийци от най силната и богата партия ГЕРБ. Тази вечер на 23 септември бе обявен "мощен контрапротест " в подкрепа на Бойко , правителството и полицията! Седмица преди самия протест нашия флагман ПИК на Недодялко офшорката информираше всеки ден за него с текст- "Народа се вдига на мощен контрапротест в подкрепа на Бойко, полицията и срещу протестите"...Като прочетох си казах след като целия народ се вдига ще надминем милионния митинг на СДС от 7 юни 1990 г. Тръгнах копнеещ за пилоните на НДК в 18,30 часа когато бе обявен! И о изненада...Там бяха само членовете на пенсионерския клуб Обеля 2 и няколко родители на общински съветници от ГЕРБ. Точно 58 човека. Тръгнах си разплакан. В София има 30 хил.висши държавни служители и дори 1/3 да бяха излезли щяхме да бъдем 10 хил. А ние 50-на човека от 2 милионна София. Мисля да се самозапаля от нерви и безпомощност.

    Коментиран от #27

  • 24 Кочат

    9 9 Отговор
    Настя е пидер
  • 25 Европа

    13 8 Отговор
    Оставка на корумпираното правителство!

    Коментиран от #31, #32

  • 26 Иван

    14 6 Отговор
    Каква партия волт??Този и той недоволен.
    Настимир е недоволен защото не можа да се докопа до служба, и затова е недоволен
  • 27 Твоя коментар е лъжа

    7 11 Отговор

    До коментар #23 от "Гербер- Богаташ":

    Сега се прибирам от протеста! хиляди българи излязоха против метежниците които искат оставката на превратаджията Радев!
  • 28 О хо хо

    7 5 Отговор
    ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТЕ КАКВО НАИСТИНА СЕ СЛУЧВА В БГ!!!! И ТО Е.....ДОБРО!!!!!
  • 29 ИСТИНАТА Е

    13 9 Отговор
    Бойко Е ВЕЛИК!!!! ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ СЛЕД ПОНЕ 10 ГОДИНИ!!!! НОВИЯТ СТЕФАН СТАМБОЛОВ!!! ОСТАНАЛИТЕ СТРАДАТ ОТ СЕРИОЗНО КЪСОГЛЕДСТВО. НАЙ- ВЕЧЕ РАДЕВ. СЪЖАЛЯВАМ ГО, СИЛНО ОГРАНИЧЕН ЧОВЕЧЕЦ. ДРЕБНАВ. ЖАЛКО.
  • 30 Ананиев е на страната на

    12 10 Отговор
    Грозните Метежници на Манолова, Прокопиев Радев......! Той лъже като казва в ЕС че в България на протест са излязла стотици хиляди българи при наличието на 100 платени метежници!той е Дженджърскш лъжец!
  • 31 Да оставка

    10 8 Отговор

    До коментар #25 от "Европа":

    Но на мутрата Радев!
  • 32 Да оставка

    9 8 Отговор

    До коментар #25 от "Европа":

    Но на мутрата Радев!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Смешен си

    8 5 Отговор

    До коментар #22 от "Енчо":

    Ми дай да викнем папата да прави изборите!
    Така става ли?
    Ами ако и при папата , пак герб са първи?
    Или вашата партийка въобще не влезе в Народното събрание?
    Тогава какво?
    Папата ли ще е виновен, че сте некадърни?
    Кой направи последните избори?
    Този дето го величаете?
    Руският агент Радев? И какво - герб пак първи?
    Значи Радев е манипулирал изборите, така ли излиза?
    Ама като не ви увира главата, винаги другите ще са ви виновни!
    Последните избори хората гласуваха за по-малкото зло!Извън твърдите ядра на партиите! И сега , пак същото ще направят!
    Защото другите, дето ги предлагат на пазара - а едно гласуване си е точно това - партиите предлагат - хората решават дали да купят, са много по-зле!
  • 35 ИМПИЙЧМАНТ

    11 4 Отговор
    Пред Лили ПАРТЕНКОВА могат да се изговорят какави ли не психопатни фасмагории.Много от тях си разказват сънищтата, или нещо казано им от извънземните.Те "ЗНАЯТ КАКВО МЕРКЕЛ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ", а не го прави,МАКРОН СЪЩО И ТРЪМП СЪЩО..Комунистическата Партенкова по онова време водеше предаване по БНР /престижно място тогава/РАЗГОВОР С БАС..Виждате за каква кифла става въпрос?/?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Един там

    4 5 Отговор
    Изперкел е част от проблема, тя го е създала, тя го подкрепя и ако го посочи, означава да си признае грешката. Точно тази марионетка и побъркана вещица никога няма да го направи, както и никога няма да си признае за бежанците, че е сгрешила. Същата тази гласно и негласно подкрепя турция и ердоган, докато Франция и цяла Европа застават зад Гърция. Напълнили са държавата си с турчола и сега политиците им са зависими от тези гласоподаватели. Лошото е че още по-зависими ще стават, защото туркините раждат повече, а германките не раждат или са с по едно дете най-много. Така, че не чакайте от Германия нещо добро. Между другото 2 световни войни сме били с тях и сме все от губещата страна. Сега сме пак със същите и пак сме от губещите. Проклети политици имаме...
  • 38 ИМПИЙЧМАНТ

    12 5 Отговор
    Голямата корупция е в кухата лека на фигуранта и комунетата ..Всичката тая пасмина с/у правителството са все КОМУНЕТА..
    Случайно им попадна фатмака комунист като резидент ,вдигна юмрука,и те това чакаха ,усетиха силна подкрепа ,не от къде да е .Така комунетата се развихрика за сваляне на правителството , да вземат власта със сила,защото знаят че с избори -НИКОГА ВЕЧЕ.
    ЗАПОМНЕТЕ : ЗЛОТО НА БГ Е БСП и ДС т.е. КОМУНЕТАТ И ТЕХНИТЕ ИЗЧЗДИЯ...Бедата е как да убедим наивниците ДА НЕ ИМ СЕ ВЪРЗВАТ.Всичко скроено,сътворено от тях е САМО ПОШЛОСТ ..НИЩИЧКО ДОБРО ОТ ТЯХ НЕ Е ВИДЯЛА ДЪРЖАВАТА НИ И НАРОДА“
  • 39 Колю

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "Вальо":

    България влиза в дългова спирала водовъртеж след вземането на поредния заем от бб следва финансова криза с летален изход и колапс.

    Коментиран от #44

  • 40 Само да вметна

    2 6 Отговор
    Боко тиквата изтегли 34 милиарда лева заем.

    Коментиран от #48

  • 41 Мислещ

    0 4 Отговор
    Не може, защото ако го направи, ще е признание, че досега си е затваряла очите и е част от нея. Съвсем като тиквата, до последно ще си заравят главите в пясъка.
  • 42 Т44444478б

    1 4 Отговор
    Всяка година ще се тегли нов заем за да се рефинансира старият
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 е х о

    1 8 Отговор

    До коментар #39 от "Колю":

    Когато стигне до финансов ЦАЙТНОТ , др. БМБ , ще вземе нашите спестявания , с мотивът - НИЕ сме семейство и трябва да си ПОМАГАМЕ . А той , като ГЛАВА на това семейство , решава , КОГА ,КАК и КЪДЕ ще се харчат парите !

    Коментиран от #63

  • 45 Българин

    3 4 Отговор
    Напълно прав.
  • 46 да бе

    8 3 Отговор
    Намери се кой да дава акъл на Меркел! Тя много добре вижда какво е положението и какъв е Борисов, а не е с розовите очила на отрепки като тази, които като "управленци" привиждат само себе си и провалени зарзавачии,мафиотски адвокати, пикаещи във фонтани,нагли приватозаторки, лъжливи псевдоевропейци и всякаква червена паплач, а ако се докопат до власт, ще крадат и мамят на поразия, щото ще е за последно!А днешните ще изглеждат като детска ясла до тях!
  • 47 ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Отровното трио":

    За краденето, провокациите и лъжите не из трябва помощ, а когато ни докарат до просека тяга, тогава другите държави да ни оправят и заробват?
  • 48 аха

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "Само да вметна":

    Само да вметна - ИЗПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА!
  • 49 Гост

    4 1 Отговор
    Тези глупости,могат да бъдат казани само от един утопист,популист,комунист с една дума неуспял политик,който търси към кого да се прикрепи след оттеглянето на Кунева.
  • 50 Ахмед Доган

    6 2 Отговор
    Г-н Ананиев е в челната тройка за хора, които нищо неразбират в комисията, на която са на чело, но имат "контакти" и са назначени на заплатка. Човек, който не е сядал зад волана и знае, че автомобилът има "4 кръгчета , волан и колан" през Февруари 2016г. беше избран за председател на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщенията в 43-то Народно събрание. Да се разкарва и Бойко с лакеите си, но такива недоразумения ( бутани от чужди интереси) влезнат във властта, ситуацията ще стане още по - зле.

    Коментиран от #59

  • 51 хахаха

    5 1 Отговор
    Мнението на този дебел политически хамелеон, който прескача от една в друга партия и от един политически спектър в друг /от ДБГ на Кунева към Манолова/, е без никаква стойност. Всяка вечер клечи с мегафона по протестите и се пъчи пред камерите да го забележат, чунким успее да си докара едно депутатско място и в следващия парламент:)
  • 52 Реалист

    4 1 Отговор
    Настимирчоооо, Меркел и ЕС посочиха НАМАЛЯВАНЕТО на корупцията отпреди ББ, ама теб това не те устройва, нали Депедавецо?! А че има корупция, ами има, то в тази мафиотска държава няма как и да няма...добре е да си задаваме въпроса, КОЙ създаде мафията в България???
  • 53 ares

    3 2 Отговор
    ПЪЛЕН БОЛКЛУК.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Тълкувател

    1 4 Отговор
    За пръв път разбирам, че съществува човек с такова име!
    Как го е одобрил Кръстникът му нямам идея :-( Nasty-мир... що за име е това? Гаден мир?! Или човека се очаква да е гадняр?
    Срамота!
  • 58 Брюксел

    2 4 Отговор
    Много точен анализ на Ананиев!
    Гледам, че е напрегнал целия Герберски тролски екип, което само потвърждава, че е казал истини!
  • 59 Лодкаря

    0 3 Отговор

    До коментар #50 от "Ахмед Доган":

    Настимир шофира от години, но по важното е, че закона, който направи тогава( макар и с някои глупости) свали жертвите на пътя за 2017 и 2018. В този парламент нищо не правят и жертвите тръгнаха нагоре!

    Коментиран от #61

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Внимание!!!

    2 1 Отговор
    И на този му хлопа дъската
  • 65 Е дин

    1 1 Отговор
    Аз имам теория за обвързаността на името на човека с неговата генетика, а от там и с интелектуалния му капацитет. Просто казано от това какво име са ти дали родителите личи колко им е ума, а от там и твоя. Значение има и фамилията, която разкрива генетиката по назад в поколенията. Т. напр. видно е, че на Кубрат Пулев дядо му се е казвал Пульо. В случая с Настимир оставям нещата без коментар, за да не обидя някого. То вижте и името на партията му - Волт. Защо точно Волт, а не Ампер.
  • 66 Джони

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Още един":

    Партийката Волт е от половин файтон хора, а Н. Ананиев е син на висша комунистическа номенклатура и партньор на кюстендилската бесепарка Мая Манолова Галева Пеевски. Поредното червено лъжливо менте плюещо България пред европейските институции.