22 Юли, 2014 08:10 772 0

Информационно турне "Моите права в Европа" акостира в Созопол

  • информационно турне-
  • "моите права в европа"-
  • созопол

Събитието ще посети още Поморие, Камено и Бургас

Представители на Комисията за защита на потребителите (КЗП) ще се включат в традиционното Информационно турне „Моите права в Европа”, организирано от Представителството на Европейската комисия в България. Другите участници в инициативата са Европейският потребителски център – България, Центърът за развитие на човешките ресурси, Творческа Европа и Европа за гражданите.

Турът ще се проведе в периода 22 – 27 юли в градовете Созопол, Поморие, Камено и Бургас. На специално инсталирани информационни щандове експерти ще предоставят брошури и ще дават консултации за правата на европейските граждани. Предвижда се и провеждане на игри с награди, като въпросите са свързани отново с правата на гражданите на Европа, с географията и културата на държавите. Допълнителна информация и разяснения по тях ще дават Младежки екип Европа и всички изложители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА