Last news in Fakti

22 Март, 2015 19:34 13 111 14

Мистерия със сина на Янукович на Байкал

  • байкал-
  • езеро-
  • янукович-
  • син

Официалните представители на Министерството на извънредните ситуации на Русия опровергаха появилите се слухове в украинските медии

Истинска мистерия се разгоря около съдбата на Виктор Янукович  около езерото в Сибир - Байкал.

До това се стигна, след като беше съобщено, че на 20 март в  езерото е паднал микробус с шест души.
Петима от пътници са били спасени, но шофьорът на автомобила е  загинал.

Сайтът "Левый берег" първи съобщи за нещастния случай, позовавайки се на четири източника. Виктор Янукович-младши е участвал в спортно състезание на езерото.

Той се возел заедно със свои приятели в микробус, който потънал под леда. Не е ясно как возилото е попаднало във водата. Другите обаче са се спасили, но Янукович не успял, пише "Левый берег".

Официалните представители на Министерството на извънредните  ситуации на Русия опровергаха появилите се слухове в украинските  медии, че синът на бившия украински президент Виктор Янукович се е  удавил в езерото Байкал, съобщи ТАСС. Сред загиналите и ранени  определено няма нито едно лице, което да отговаря на фамилията  Янукович, се казва в официалното съобщение.

Междувременно лидерът на проруското движение „Новоросия” Олег Царев и съветникът в украинското вътрешно министерство Антон Геращенко подтвърдиха пред телевизия „Дождь” смърта на Виктор Янукович – младши.

„Виктор Янукович – младши е почивал в района на езерото Байкал. Той е пътувал по леда с кола. Машината попаднала на границата на  новия и стар лед. Тогава е станала трагедията. Колата е попаднала под леда. Четиримата души излезли бързо от Volkswagen Multivan. Янукович е бил с колан зад волана и потънал с машината на дъното, заяви Геращенко.

Олег Царев посочи, че е научил за трагичната случка от близки до семейството на бившия президент.

След протестите от миналия февруари президентът Виктор Янукович живее в изгнание в Русия заедно със семейството си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нено

    1 0 Отговор
    Жив да го оплачеш тоя. Живее в изгнание с няколко милиарда подплътен и солиден бизнес в Крим, С.Петербург и къде ли още не.
  • 2 Турбото

    2 0 Отговор
    Следите водят към Обамката
  • 3 тито

    1 1 Отговор
    Грозен като баща си и обречен да харчи милиардите на украинския народ ,които откраднаха в Русия и Азия.Този докато е жив няма да го пуснат в белите държави.
  • 4 007

    2 0 Отговор
    Е пичове Вас нали Ви пуснаха в белите дьржави да бачкате като сабаки за 600 еврейчета на година
  • 5 47ь2

    1 1 Отговор
    достатъчно е да се прочете тази статия вмимателно, за да се убеди човек в тоталната шизофрения на Кремъл:


    Байкал-езеро-Янукович-син
    Мистерия със сина на Янукович на Байкал
    Официалните представители на Министерството на извънредните ситуации на Русия опровергаха появилите се слухове в украинските медии
    Публикувана: 22 Март, 2015 19:34 4 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2918
    Мистерия със сина на Янукович на Байкал
    ШРИФТ
    ПЕЧАТ




    Венцислав
    Михайлов
    Истинска мистерия се разгоря около съдбата на Виктор Янукович около езерото в Сибир - Байкал.

    До това се стигна, след като беше съобщено, че на 20 март в езерото е паднал микробус с шест души.
    Петима от пътници са били спасени, но шофьорът на автомобила е загинал.

    Сайтът "Левый берег" първи съобщи за нещастния случай, позовавайки се на четири източника. Виктор Янукович-младши е участвал в спортно състезание на езерото.

    Той се возел заедно със свои приятели в микробус, който потънал под леда. Не е ясно как возилото е попаднало във водата. Другите обаче са се спасили, но Янукович не успял, пише "Левый берег".

    - Официалните представители на Министерството на извънредните ситуации на Русия опровергаха появилите се слухове в украинските медии, че синът на бившия украински президент Виктор Янукович се е удавил в езерото Байкал, съобщи ТАСС.

    - Междувременно лидерът на проруското движение „Новоросия” Олег Царев и съветникът в украинското вътрешно министерство Антон Геращенко подтвърдиха пред телевизия „Дождь” смърта на Виктор Янукович – младши.
  • 6 mediator37

    3 1 Отговор
    Янукович беше президент с избори, не с преврат. Лош, добър, докато беше президент имаше мир и Украйна беше цяла. Сега има война и два братски народа се избиват взаимно.
    Украйна потъва в дългово робство.
  • 7 само селяните карат хонда

    0 2 Отговор
    ъъъъ кой беше тоз
  • 8 Факира

    0 1 Отговор
    Нема ни Сабаки ни "еврейчета". Човек сам определя съдбата си ден след ден. Само у ваще глави има Соросоидни, фашисти, еврей и тн
  • 9 mediator37

    1 0 Отговор
    Все още нищо не е ясно. Руските сайтове избягват да публикуват каквото и да било. Към настоящия час пресни новини при тях няма. последните новини са от преди 9 часа. Тоя казал, оня чул.
    Пет души се били спасили и изплували от буса, после не били пет, ами четири. Изплували защото не си били сложили коланите, а Виктор, понеже той карал, бил с колан и не можал да изплува.
    Пишат , че е допринесъл много за развитие на автомобилния спорт в Украйна. Шофирането било негова страст.
  • 10 Никито Иванов

    0 0 Отговор
    ЯЗЪК :)
  • 11 Слушател

    0 0 Отговор
    Какво да си мислим за една държава в която дезинформацията е на първо място в държавните задачи.В която никой не казва истината на хората , а гледат да я скрият или поне по дълго време да не излезе на яве.Така беше и в България преди години , но си имахме добър учител , СССР.А Българските управници , като ученици винаги първо учат лошите работи и преди от Руснаците и сега от Американците.За съжаление нищо добро в бившия соц лагер.Трябва да минат още няколко поколения за да има положителни промени в тези държави , но колко поколения никой не може да прецени.
  • 12 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    ти па в нашата държава щото си многооооо информиран .... знаеш кога има конкурс за свястна работа да идеш за масовката ако не си от НАШИТЕ -разбирай ДПС . знаеш какви червени домати бере я гаджето ти я жена ти в испания и италия . знаеш даже и какво мислят на запад за тебе само защото си българин . информиран си и също така ако тая русия слушаше европа и не се месеше в работите на суверенната османска империя КАК ЩЕШЕ ДА ТИ СЕ КАЗВА ШАПКАТА СЕГА Ф Е С
  • 13 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    информиран си в нашата държава къде са галевите очите и другите убийци . шточно както аз съм информиран като те чета как се давиш от злоба срещу русия от кои карабини си . и ми става кеф че още ви сърби дупарата и че пак ще ви я начешат и байзо байзо ще забравите и парламента и местата в него само до отървете кожите като дойдат братушките . че вече от такива като тебе няма друго спасение за майка българия освен руските танкове
  • 14 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    и ми е ясно що трепериш срещу путин - щото ти е ясно че като ги повикаме да ни спасяват пак ще дойдат и пак ще ви натикат точно където ви е мястото на кучето в г..а за 24 часа барабар с правата и свободите