Last news in Fakti

24 Март, 2015 09:09 1 565 1

Погребаха сина на Виктор Янукович в Севастопол

  • виктор янукович - младши-
  • виктор янукович-
  • син-
  • погребан

Синът на бившия украински президент беше запален по автомобилните спортове

Погребаха сина на Виктор Янукович в Севастопол - 1
Снимка: Крым Медиа

Синът на бившия президент на Украйна Виктор Янукович е бил погребан във военното гробище на Севастопол, съобщава руският сайт LifeNews.

Той е бил опят в един от местните православни храмове и след това е бил погребан в тесен семеен кръг във военното гробище.

Властите на Севастопол посочиха, че решението е взето, защото Виктор Янукович – младши геройски е помогнал на своите другари да се спасят от ледените води на езерото Байкал. Синът на Виктор Янукович загина на 20 март на 33 години.

Синът на бившия украински президент беше запален по автомобилните спортове, припомнят руските медии. Той беше депутат във Върховната рада и член на Партията на регионите, докато баща му беше на власт. След бягството в Русия на бившия президент на Украйна, той го е последвал. Според Олег Царев двамата не са поддържали контакт през последната година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Ако е вярна информацията - жалко за младия човек.