Last news in Fakti

7 Май, 2015 21:57 1 251 9

Във Волгоград Щайнмайер призова за мирно решение в Украйна

  • щайнмайер-
  • лавров-
  • сталинград
Във Волгоград Щайнмайер призова за мирно решение в Украйна - 1
Снимка: АП/БТА

Пред лицето на паметта за битката при Сталинград трябва да  се мисли за мирното разрешаване на конфликта в Украйна.

Това заяви пред журналисти във Волгоград /който по време на Втората световна война се казва Сталинград/  в четвъртък германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер след срещата си със своя руски колега Сергей Лавров. Щайнмайер призова да се спазват споразуменията от Минск.

Преди разговорите министрите посетиха мемориалния комплекс на Мамаев курган, където положиха венци.

Лавров също заяви, че Русия призовава за прилагане на споразуменията от Минск. "Имаме големи надежди за преговорите, които са планирани по време на посещението в Москва на 10 май на германският канцлер Ангела Меркел," - каза ръководителят на руското външно министерство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    лавров има надежди ,но руската армия дислоцира тежко въоръжение и жива сила в района на бойните действия.ако на 10 ти не се разберат на 11 няма да има мински договорености,както бе и при предните преговори водени от честния и хуманен лавров!

    Коментиран от #2

  • 2 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Десислава Димитрова":

    А терористите от сащ чий го търсят в украйна. Престъпната протестна мрежа се занимава само с интриги и дезинформация.

    Световният терорист нато трупа войски по границата с Русия окупирайки държавите и крадеца вика дръжте крадеца.

    Стоян деската много се страхува за бъдещето на гейпарадите и за тяхното спасение е готов да изтреби Българският Народ.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бай хой":

    байко ,както казах затоплянето на времето ти влоши рязко състоянието :)!американците в украйна правят обратното на руснаците там :),а ти за гей парадите не се коси .морала на европееца е в пъти по-висок от този на руснака.европееца е в пъти по-религиозен ,по-работлив,по-спазващ законите от руснака.за съжаление ние в морала си не приличаме на европейците и за това сме там където сме!

    Коментиран от #5

  • 4 шщк

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бай хой":

    Бай хой като чета твоите постове ,забелязвам че постоянно се занимаваш с гейпарадите ,но можеш да си гействаш колкото си искаш без да го афишираш толкова на широко!А за окупиране можеш да питаш Унгария и Чехословакия а и Източна Германия???
  • 5 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Десислава Димитрова":

    Те американците е ясно че правят обратни на нормалното работи във украйна като например кървавият преврат на майдана, изгарянето на живи хора от неонацисти в Одеса, кървавата гражданска война, геноцида и етническото прочистване в източна украйна все терористични дела на агресорите от сащ.

    Коментиран от #7

  • 6 Бай хой

    0 0 Отговор
    А това че подменяте историята е ясно на всички. Според престъпната протестна мрежа платена от агресорите терористи от вашингтон Българите не са били под турско робство, не е имало кланета в Батак и в стотици други села и градове в България, но за сметка на това пък възстановяването на страната след окупацията на фашистите през ВСВ и изплащането на репарациите било не знам си кво.

    Сега май точно Унгария и Чехия са против окупаторите и колонизаторите от сащ. Руснаците си изнесоха войските от източна германия преди повече от четвърт век. Окупационният корпус на сащ обаче остана и все още се месят във вътрешните работи на страната.
  • 7 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бай хой":

    преврат на майдана не е имало.при сваляне на властта в украйна не е участвала армията ,а властта падна под натиска на народното недоволство,а го укървавиха проруските служби.кървавия инцидент в одеса го предизвикаха пак руските служби ,което е абсолютно доказано ,нападаики и убиваики неподозиращите украински демонстранти ,а после и подпалваики провсъюзния дом.етническо прочистване и геноцид не са извършвани в украйна , и няма гражданска война ,а руска инвазия която е виновна за хилядите жертви .демек от всичките ти твърдения ти е вярна само датата!

    Коментиран от #8

  • 8 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Десислава Димитрова":

    Стоян деската пак си забравил хапчетата и халюцинираш комунисти, СССР, кгб, дс, руски служби и т.н.

    Това че няма гражданска война в украйна е също толкова вярно колкото и че се казваш десислава.

    СЪМНЯВАМ СЕ ДОРИ ЧЕ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СИ ПРО РУСКИ ТРОЛ И ЦЕЛИШ НЕГАТИВНИ РЕАКЦИИ КЪМ ПРОСТОТИИТЕ КОИТО ПИШЕШ.

    Коментиран от #9

  • 9 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Бай хой":

    няма гражданска война в украйна .местните сепаратисти нямат капацитет да водят война с украйна,нито като ресурс нито като технология нито като военни възможности.окупираната от тях територия е дом на 2 млн .човека ,които няма как дори да искат да се противопоставят на 45 млн .украйна.ето гледай кво стана в одеса

    https://www.youtube.com/watch?v=Acpju6DqCOM
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания