Last news in Fakti

16 Май, 2015 12:22 950 0

МВнР: Пътуващите българи в Македония да избягват места с много хора

  • македония-
  • българи-
  • мвнр
МВнР: Пътуващите българи в Македония да избягват места с много хора - 1
Снимка: Уикипедия


Във връзка с предстоящи масови прояви в Република Македония в идните дни Министерството на външните работи препоръчва на българските граждани да планират маршрута си и да избягват струпването на хора, както и районите под полицейска охрана. От ведомството напомнят да се спазват указанията на полицията, особено в райони с ограничения за преминаване, като град Куманово, и да се използва транзитния автомобилен път, заобикалящ града.
Нужно е преди и по време на пътуване в Македония да се следи актуалната обстановка. При нужда българските граждани да се обръщат към посолството ни в Скопие или Генералното ни консулство в Битоля.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: