Last news in Fakti

12 Юни, 2015 18:11 1 837 7

Владимир Путин се надява на подкрепата на Хелмут Кол за кризата в Украйна

  • хекмут кол-
  • владимир путин-
  • украйна

Той е изпратил няколко писма на бившия германски канцлер относно проблема

Владимир Путин се надява на подкрепата на Хелмут Кол за кризата в Украйна - 1
Снимка: AP/БТА

Руският президент Владимир Путин е изпратил няколко писма до бившия германски канцлер Хелмут Кол във връзка с конфликта в Украйна, съобщи ТАСС.

Това твърди изданието Spigel-Online, като се позовава на собствени източници. Според него Путин се надява, че Кол ще се застъпи за Русия в разразилата се криза в Украйна. Кол нито е потвърдил, нито е отрекъл тези твърдения, като е отказал да коментира темата. Потвърждение няма и от пресслужбата на Кремъл.

Хелмут Кол вече на няколко пъти предупреждава германските власти за опасностите от влошената комуникация с Русия.

„Участието на Русия в изграждането на европейска система за сигурност е от жизненоважно значение“, пише Кол в книгата си от 2014 г., озаглавена „Проблемът на Европа“.

Преди време той разкритикува и решението Русия да бъде изключена от формата Г-8. Според него Запада също носи отговорност за ситуацията в Украйна и призова за възобновяване на диалога между двете страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сссс

    0 1 Отговор
    ето на Хелук кол си е пич и не е наведен пред черния американски султан

    Коментиран от #5

  • 2 Рамзес III

    0 1 Отговор
    "Хелук кол "?Най вероятно е пич но Хелмут Кол може и да не е но от кадето и да го погледнем поприведеният в случая е Владко Путин даже е и малко разкрачен чак -за равновесие !?

    Коментиран от #4

  • 3 ДядоЯго

    0 0 Отговор
    ...ама тва в ква връзка с колите втора ръка?
  • 4 сссс

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рамзес III":

    да бе толкос разкрачен ..че не го еб..е от нато ес и сащ
    хаха
    еднополюсния модел свърши ..просто го приемете като факт

    Коментиран от #6

  • 5 незаинтересован

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "сссс":

    Демонстрираш потресаваща неграмотност. Освен, че не можеш да смяташ се оказа, че не можеш и да пишеш. Ако бях русофил щях да потъна от срам какви хора защитават руските интереси. Но не съм и се забавлявам, а между другото много й отива на руската диктатура да я подкрепят подобни герои. Много поздрави на Хелук и на кола му :)
  • 6 Рамзес III

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "сссс":

    Дали го... или не го...от НАТО и ЕС си е тяхна работа !Важно е че Путин е заел подходяща поза и е в радостно очакване ! Иначе защо ще праща разни писъмца на тоя-оня да му ударят по един..ааа по едно рамо ?
  • 7 1234

    1 0 Отговор
    Глупаци ли сте или само се намирате на работа?
Новини по държави: