Last news in Fakti

6 Октомври, 2015 17:38 858 0

Доналд Тръмп: Няма да се откажа и ще спечеля

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • президентски избори-
  • републиканци

Анализатори спекулираха с изказване на кандидат-президента относно социологическите резултати

Доналд Тръмп: Няма да се откажа и ще спечеля - 1
Снимка АП/БТА

Доналд Тръмп убедително отхвърли идеята, че може би обмисля да се измъкне от надпреварата за президентския пост, след като социологическите проучвания показаха, че подкрепата в негова полза е спаднала през последните седмици.

"Аз няма да ходя никъде, аз водя във всяка анкета и аз отново ще направя страната ни велика ", каза Тръмп в интервю за Си Ен Ен днес.

"Аз няма да се измъкна. Аз ще спечеля, ОК?", добави милиардерът. "Отговорът е: Аз ще извървя целия път и ще спечеля!"

Тръмп заяви в неделя пред телевизия Ен Би Си, че ще се откаже от президентската надпревара, ако неговите резултати в социологическите проучвания се сринат и той няма шанс да спечели. Това му изказване провокира някои анализатори да започнат спекулации, че Тръмп може скоро да отпадне от битката за Белия дом.

Тръмп остава водещ претендент за номинацията на републиканците във всички големи социологически проучвания, въпреки че доверието в него спадна през последните седмици за сметка на претенденти като пенсионирания неврохирург Бен Карсън и бизнесдама Карли Фиорина, които вдигнаха процентите си сред избирателите.

Последното допитване в Айова, направено от Ен Би Си и Уол Стийт Джърнал показа , че Тръп води пред Карсън само с 5 точки, в сравнение с двуцифрените резултати само преди седмици. И в Ню Хемпшир, преднината на Тръмп се свлече до 5 точки пред Фиорина.

По време на интервюто Тръмп не пропусна да се възползваха от възможността отново да нападне сенатор Марко Рубио, наричайки го "пълен некадърник" и дори отбеляза, че Рубио има доста сериозни финансови затруднения: ". Обърнете внимание на миналото му, той има 12 долара в банката."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА