Last news in Fakti

6 Октомври, 2015 18:02 1 064 2

Кандидат за Сената в САЩ призна, че е пил кръв от коза

  • кандидат за сената-
  • сащ-
  • коза-
  • кръв-
  • жертвоприношение-
  • флорида

На скоро стана ясно, че кандидатът от Флорида е принесъл в жертва домашното животно

Кандидат за Сената в САЩ призна, че е пил кръв от коза - 1
Снимка Би Би Си

Кандидат за Сената на САЩ бе подложен на яростни критики, заради жертвоприношение на коза, съобщава Би Би Си.

На скоро стана ясно, че кандидатът от Флорида е убил домашното животно и пил кръвта му.

Огъстас Сол Инвиктус, признава, че е "пожертвал" животното, като част от езически обичай, но твърди, че това не е бил "садистичен акт", както някои от критиците му твърдят.

Кандидатът на либертарианската партия, няма да спечели място в Сената.

Ейдриан Уайли, председател на партията в щата, е подал оставка, за да привлече вниманието към кандидатурата на Инвиктус.

През 2013 г., Инвиктус тръгнал пеша от центъра на Флорида до пустинята Мохаве и прекарал една седмица на пости там. Когато се върнал във Флорида, той убил козата да благодари.

"Аз жертвах козата. Знам, че това може би е игра на думи в съзнанието на повечето американци," каза той пред AП. "Аз пожертвах животно в името на бога на пустинята ... Да, аз пих от кръвта на козата."

Уайли заяви, че Инвиктус има крайни възгледи и брутално разчленил козата. "Той е самопровъзгласил се фашист. Той насърчава и подклажда идеята за втора гражданска война", каза Уайли пред американските медии. "Този човек няма място в либертарианската партия."

Инвиктус нарича твърденията на Уайли "клеветническа кампания". Той заяви, че макар белите расисти да подкрепят кандидатурата му, той не е расист. 32-годишният адвокат сменя името си с латинската фраза, която означава "величествено непобедимо слънце". Той отказа да каже на журналистите истинското си име.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЗ

    0 0 Отговор
    Всички кандидат-масони трябва да пият кръв от животно,за предпочитане да е коза....
  • 2 qqqqqq

    0 0 Отговор
    Продал си е душата . Господ жестоко ще го накаже в Съдния ден .