Last news in Fakti

12 Октомври, 2015 09:52 4 968 0

Аеросмит искат Доналд Тръмп да спре да използва песните им

  • аеросмит-
  • песните-
  • доналд тръмп

Стивън Тейлър заявява, че не му е било искано разрешение за използването на песните

Аеросмит искат Доналд Тръмп да спре да използва песните им - 1
Снимка: БТА/AP

Вокалистът на рок групата Аеросмит Стивън Тейлър поиска от Доналд Тръмп да престане да използва песента „Dream On” в своята кампания за президентската номинация на Републиканската партия на САЩ, съобщи ABC.

Адвокатите на Тейлър вече са изпратили писмо до щаба на Тръмп. Според тях от Тейлър не е било искано разрешение за използването, на която и да е негова песен в рамките на кампанията и така се създава впечатлението, че той е свързан с кампанията на магната.

Тейлър е регистриран републиканец и дори присъства на първия дебат на претендентите през август. Според неговите адвокати не става въпрос за политически или личен проблем от страна на Тейлър към Тръмп, а за нарушаване на авторското право. Все още няма отговор от щаба на магната.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА