Last news in Fakti

26 Октомври, 2015 18:37 1 619 11

Руски самолети са поразили 94 цели в Сирия

  • русия-
  • сирия-
  • самолети-
  • цели-
  • терористи-
  • ислямска държава-
  • удари

За последните три дни руските самолети са атакувани 285 обекта в страната

Руски самолети са поразили 94 цели в Сирия - 1
Снимка: БТА/ AP

Руските военновъздушни сили са поразили 94 цели на терористите в Сирия в провинциите Хама, Идлиб, Латакия, Дамаск, Алепо и Дейр ез-Зор. Това заяви говорителят на министерството на отбраната Игор Конашенков, цитиран от ТАСС.

Той сподели, че за последните 72 часа руските бойни самолети са атакувани общо 285 обекта в страната.

Москва продължава въздушните удари срещу позиции на „Ислямска държава“ и фронт „Нусра“.

Конашенков добави, че е бил унищожен огромен склад с боеприпаси на ислямистката групировка „Нусра“, клон на Ал Кайда в Сирия.

В същото време говорителят на министерството на отбраната отрече информацията в няколко чуждестранни медии, че при въздушни удари на руски самолети са били убити цивилни в сирийска болница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909

    1 2 Отговор
    БРАВО НА РУСИЯ САМО ТАКА БОЙ ПО американската измислена ИД !
  • 2 колиос

    1 1 Отговор
    Предполагам 40 жилищни квартала , 20 въображаеми обекта и останалите 34 дори и на самите Руснаци не им е ясно къде са паднали .
  • 3 Десислава Димитрова

    1 1 Отговор
    те с тези темпове няма да оставят жив екстремис до седмица.лошото е че като асад вземе и повярва ,а след това тръгне в атака се оказва че руснаците леко са се объркали )!

    Коментиран от #5, #6

  • 4 mediator37

    1 0 Отговор
    Много боеприпаси с изтичащ срок на годност трябва да се изстрелят. Цели за поразяване, цели трябват, че работа ги чака руснаците. Тия сандъци с ракети докато се изпразнят ... Екипажите трябва да се натренират... Хубаво нещо е войната ... на чужда територия.
  • 5 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Десислава Димитрова":

    Тяна по леко с емоциите, пази си жлъчката. Темповете са добри щом идил отслабва видимо, за разлика от военно престъпните бомбардировки на сащ и компания когато идил се разрастваше осезаемо.

    Коментиран от #9

  • 6 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Десислава Димитрова":

    Екстремис се пише с Т накрая. Прочетох и поста ти за това как Афганистан настига Китай по икономически ръст . Нещо не напредваш в умствено развитие, дори напротив...

    Коментиран от #8

  • 7 Той

    0 0 Отговор
    Коричка хляб за Деси, и смях за нас, на нейна сметка. Давай Деси, връх си.
  • 8 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Монго":

    що не пробваш да пишеш или си разстроен от боя дето яде любимия ти мъж?иначе си прав екстремист се пише с т,но аз греша често в писането,но не и в крайните си твърдения.
  • 9 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бай хой":

    кви са темповете?за един месец резултата е само в изтрепани цивилни и две провалени настъпления на асад.

    Коментиран от #10

  • 10 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Десислава Димитрова":

    А кво ще кажеш за това че вече всички се допитват и преговарят с Владимир Путин а обанан се е покрил и от време на време пуска само дезинформации като теб отстрани.

    Виж само хамериканската коалиция се трепят едни други като тахтаби. Това май не си го казвал стоенеее, но е факт.

    След като Путин въоражи и иракската армия с оръжие и след като Иран им върна МИГовете виж как и те напредват. Много по добре са отколкото миналата година когато бяха с най модерните хамерикански плюскала. Тогава идил ги ядеше като топла баница. Къвто си сърдит и кисел да не би деска да не ти пуска? Ако и на нея им правиш такива несбъдващи се прогнози скоро ще ти забрани достъп до профила.

    Коментиран от #11

  • 11 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бай хой":

    не пиши тук след злоупотреба на алкохол.всички така преговарят с путин че му наложиха санкции :)!другото е още по смешно.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания