Last news in Fakti

14 Ноември, 2015 22:30 1 566 1

Русия готова на сътрудничество със САЩ срещу тероризма

  • русия-
  • сащ-
  • сътрудничество

Това бе заявено от руския външен министър Сергей Лавров

Русия готова на сътрудничество със САЩ срещу тероризма - 1
Снимка: БТА/AP

Русия призова САЩ за започването на диалог по всички противоречия между Вашингтон и Москва относно ситуацията в Сирия, съобщи Интерфакс.

„Убеден съм, че тези опасения трябва да бъдат адресирани чрез пряк и професионален диалог. Това е нашето предложение.“ Това заяви руският външен министър Сергей Лавров след срещата по проблемите на Сирия във Виена.  Според него от САЩ са отказали да обсъдят целите на бомбардировките си в Сирия, въпреки че руски представители многократно са настоявали за това.

„Ние многократно призовавахме за разговор за конкретни цели, като искахме да попитаме нашите западни колеги какви са различият в нашите действия.“, допълни Лавров.

Външният министър допълни, че Русия е готова за най-широка координация със САЩ в борбата си срещу тероризма, включително и Сиря. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митев

    2 0 Отговор
    Абе всички сте готови да се борите с терористите ама нищо не правите щото ви е по добре да продавате оръжията си и да правите пропаганда!!! При тези технологии може за часове да ги ликвидирате-да ама нямате никакво желание за това!!!!!!
Новини по държави: