Last news in Fakti

30 Декември, 2015 17:47 3 957 16

Русия подари дъжд от бомби на Ислямска държава за Нова година

  • русия-
  • ислямска държава-
  • бомби

Атакувани 420 цели на групировката в Сирия

През последните два дни руските военни сили са направили повече от 120 полета, като са атакували повече от 420 цели на Ислямска държава в Сирия, съобщи ТАСС.

Информацията е от говорителя на руското министерство на отбраната Игор Конашенков. Ударите са били насочени срещу цели в Алепо, Латакия, Идлиб, Хомс и Рака. Самолет Су-34 е атакувал сграда, в която се е провеждала среща между командири на джихадистката група. Информация за срещата руските сили са получили от патриотично настроени опозиционни сили. В резултат на ударите цялата сграда е била унищожена.

Самолетът е унищожил още хангар с военна техника и склад с оръжие. В Алепо пък самолет Су-25 е унищожил сборен пункт на терористите. Край Дамаск пък е било унищожено укритие, където се е съхранявал пленен от терористите ракетен комплекс „Оса“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 999

    1 2 Отговор
    Вижда им се края на тия.
  • 2 Насилие Агресия Терор Ограбване

    1 2 Отговор
    Обанана 3 години се бори с тероризма с коалиция и не успя да направи това което руснаците направиха за 3 месеца.Ама и тя една коалиция Саудитска Арабия дава пари на ИДИЛ а Турция изкупува евтиния петрол.Все едно да гасиш пожар с нефт.

    Коментиран от #3

  • 3 Десислава Димитрова

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Насилие Агресия Терор Ограбване":

    и кво направи путин освен да изтрепа маса цивилни?като гледам асад не е мръднал и метър,а америка и съюзници за това време съкратиха ид с 40%!аман от руска пропаганда,само много глупав човек може да повярва на руската стстистика,щото ако беше вярно как са поразили милион цели ,то означаваше от ид да не е останало нищо ,а реално асад боксува ,нищо че за него се бият и хизбула и иранците .единственото дето направи путин е да позакрепи асад ,щото завалията бе взел дал преди два месеца,но диктаторчето е пътник така или иначе!
  • 4 Kcaniba

    1 2 Отговор
    Радетелите на неоОсманизма нещо пак се навъдиха тука!!!
    Боли ли!!??
    Още повече ще боли!!!!
    Славянска сила ще ви разбие сфинктерите!!!
    ... впрочем как всегда)))))

    Коментиран от #5

  • 5 Десислава Димитрова

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    славянска сила никога не е имало,подобно на арабска или англосаксонска.славяните винаги са били в конфликт помежду си,а балъци като нас българите другите славяни ни използваха да вадим картофите от огъня ,а после да ядем пердаха.справка балканските воини ,а после и студената такава,дори при руско-турската освободителна за нас воина съседния славянски сръбски народ я използва за да краде от територията ни,7 години по късно пак по славянски ни напада в гръб когато ние се съединяваме.та хубаво е да попрочиташ преди да пишеш :)!

    Коментиран от #6

  • 6 Kcaniba

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Десислава Димитрова":

    Тролче, не ме учете, а само попрочетете плииз!!!
    Бедите на България са от вътрешните предатели, нечели книги като вас, а евтино се продали на господарите си като вас))))

    Коментиран от #7

  • 7 Десислава Димитрова

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    а хора без аргументи като теб стоят и мучат като няма кво да кажат по темите :)!
  • 8 Kcaniba

    1 2 Отговор
    Аргументите се съдържат в статията по горе!!!!
    Четете, не спам ете)))

    Коментиран от #9

  • 9 Десислава Димитрова

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Kcaniba":

    статията както казах е руска поредна патреннка.и за наи-големите лаици е ясно че ислямска държава няма толкова военни обекти колкото поразяват руснаците всеки ден,а в последствие асад не мърда :).американската коалиция с пъти по-малко бомбандировки постига в пъти повече!
  • 10 Kcaniba

    1 2 Отговор
    Дайте експертна партенка, след като руските не ви удовлетворяват)))
    Какво е всъщност "ислямска държава", от къде имат такива пиар средства, кинемотография, екипи от маркетолози, каали за продажби на нефт, специалисти, пари, оръжия, организация!??
    Не се заблуждавайте, че "исламска държава" са 50 брадати муджахеди- човекоядци и дузина деца-палачи!!!
    Пуснете си клипчетата им в ютюб, пуснете си рекламните им филми и не пишете глупости а американски партенки!!! Инфо, което е донякъде достоверно не е повече от 10% от истината!!!! Американската коалиция 2 години постигаше в пъти повече, и още 2 - 20 години щеше да постига вповече и в повече, като в Афганистан например!! Ноо, неизвестно защо, от няколко месеца, от както руските партенки малоефективно боравят там, писъкт към алах е станал повсеместен!!!))))

    Коментиран от #11

  • 11 Десислава Димитрова

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Kcaniba":

    ал каида и ислямска държав са плод на мюсулманските общества,които са в стадии на развитие адекватен на тези процеси.особено се ускориха процесите на ислямски фундаментализъм след падането на комунизма и оставената дупка в идеологията по тези ширини.много добре задаваш въпроса как така се организира ислямска държава откъде придоби специалисти,пари ,мощ?придоби ги от волята на определени среди в мюсулманския свят за доминация.хиляди мюсулмани и днес подобно на християните преди 1000 години вярват в нуждата на джихат или тогава на кръстоносни походи за да се справят с неверниците които им пречат да живеят по божиите закони.салафитски духовници ежедневно я пеят тази песен от хиляди джамии по целия свят ,а много от слушателите им се връзват на акъла,като сложим и групите дето бяха смазани от нато в либия или ирак и картинката се напасва.всъщност основните експерти в ислямска държава са бивши садамови съратници ,на тях им помагат европеиски и руски муджихидини ,а местното население в сунитските региони ги одобрява мълчаливо.американците се борят с този разрастващ се проблем 20 години по целия регион от етиопия до афганистан,но руснаците решиха за два месеца да блеснат въпреки горчивия им опит в кавказ и афганистан.та резултатите са следните за последните няколко месеца ислямска държава се е свила с 40% от ударите на американската коалиция ,а в регионите контролирани от асад само се смени инициативата без особени размествания в завзетите територии.наистина путин

    Коментиран от #12

  • 12 Бай хой

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Десислава Димитрова":

    Горчивият опит на Русия в Афганистан е благодарение на подкрепата на сащ към терористите. Именно от там се разпространи омешаният с тероризъм радикален ислям.

    Това го признават всички по света дори и американците.

    А е вярно че Българските предатели са най гнусните от всички по света и са готови да продадат всичко за жълти стотинки. Подменят Българската история а вече се опитват да подменят и световната. Нуждаят се само от необразовани които да им се хванат на въдицата.

    Коментиран от #14

  • 13 Kcaniba

    1 2 Отговор
    ЦРУ и другите корпорации, като и различни демократични страни-сателити водят света към ново прераспределение на ресурсите!!
    Виновен бе Иран до скоро, утре може Индия да е виновна...Русия изначално си е виновна за жидо-масоните.. Нов световен ред се прокарва с подкупи, войни, преврати и агресия!!!
    Нашите тролчета са едни под редници - унтерменши в тази война, но те не са и длъжни да бъдат мислещи и информирани...

    Коментиран от #15

  • 14 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бай хой":

    прав си много за българските предатели дето подменят историята .ти си точно такъв ,но те хващам :)!и ще продължавамда те хващам.
  • 15 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Kcaniba":

    ти на коя стран си в случая ?на страната на иран или на русия?от коя страна на барикадата е българия бе предателче?

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания