Last news in Fakti

1 Януари, 2016 17:27 2 178 31

Русия преустанови безвизовия режим с Турция

  • русия-
  • режим-
  • туриця

Решението за това бе прието на 27-ми ноември

От днес Русия преустановява безвизовия режим в Турция, съобщи ТАСС.

Решението бе прието след свалянето на руския Су-24 от турски изтребители край сирийската граница на 24-ти ноември. На 27-ми ноември руският външен министър Сергей Лавров обяви, че от 1-ви януари Русия ще преостанови безвизовия режим с Турция, като част от мерките срещу страната.

На 28 ноември президентът Владимир Путин подписа указ, който влиза в сила от днес и предвижда въвеждане на визи за турски граждани, прекратяване на чартърните полети между двете страни и препоръка руските туроператори да се въздържат от работа в Турция.


Законът няма да се отрази на турските граждани, които имат разрешение за временно пребиваване на територията на Русия.  Засега турските власти не са предприели ответни мерки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 диан

    0 2 Отговор
    е как да не си горд че си руснак?
    аз кога ще се почувствам горд че съм
    роднина на бай ганьо?
    е няма да живея толкова

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Десислава Димитрова

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "диан":

    ставаш руснак и си готов.няма да пътуваш на море и гордо ще мреш от глад и студ.

    Коментиран от #12

  • 3 FR V

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "диан":

    можеш да се гордееш:
    Русия е на първо място в света по брой на алкохолици, потребява 21% от цялото световно производство на хероин, заема трето място в света по брой на наркоманите, като на първо място е Афганистан, на второ – Иран. Децата и младежите харчат годишно 2,5 милиарда долара за наркотици, за последните 10 години от картата на Русия са изчезнали 13740 села и 214 града. В рейтинга за възприемане на корупцията Русия е на 154 място наред с Таджикистан, Папуа Нова Гвинея, Конго и Камбоджа.

    Коментиран от #4, #5, #11

  • 4 хааахххххххаааааааааааааааааа

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "FR V":

    ХХааххххааа троле--веднага си личи ниската ти обща култура--в Афганистан и Иран имало наркомани--хххааахаахххааааааа ....Абе това което си написал даже НПО няма да ви го даде за опорна точка...ххааахххааааааа.....Нали според тъпите ви твърдения руснаците са фалирали бе....а сега давали милиарди за дрогаааааа...абе ти си за някой цирк бе ........С такива тъпотии направо "къртиш миФФФки"......

    Коментиран от #19

  • 5 РЕАЛНО

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "FR V":

    как можеш да напишеш че в Иран имало най-много наркомани.В тази държава даже алкохол не се продава-ама така е-с тези промивки на мозъците ви-дотам я докарахте.Типичен представител на новото евро-атлантическо поколение- лъжец,нямащ връзка с реалният свят.

    Коментиран от #6

  • 6 РЕАЛНО

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "РЕАЛНО":

    А..аааа ама недей така.Тия тримцата-хондата десито и оня с коня са всезнаещи .Те са най отворените типове-знаещи всички цифри и статистики наизуст.За тях всички са глупави и неуки-само те тримцата знаят всичко--аааа още и тиквоча и плевнята са им боговете.

    Коментиран от #7

  • 7 FR V

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "РЕАЛНО":

    Руските тролове нещо са нервни?!
    Като оспорвате нещо аргументирайте се!
    Кой защитавате?
    Русия,Иран, Асад, кой друг, щото други не останаха?!
    Какво се опитвате да ни натрапите?!
    Руския модел с неговите ватенки и ушанки...
    Това вече сме го преживяли.
    В момента Русия по всякакъв начин се опитва да дестабилизира икономически и политически България.
    Вие патриоти ли сте или "руски" хибриди?!

    Коментиран от #9, #10, #13

  • 8 Kcaniba

    0 2 Отговор
    лаиците пак избухват с всеобхватни изсмукани от едно място доводи и тези!!!
    Ахахаха потурнята сън не спи, нещо да из роди и измисли срещу Русия!!! 500 години са им били малко, тяхният труд ще им се възнагради , да си рая е видимо състояние на духа, или по точно на липса на такъв!!!!
  • 9 справедлив

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "FR V":

    А кой да защитават -терориста САЩ-дето е унищожил милиони хора по най-варварският начин!!! По-добре с ватенки и ушанки-отколкото да станем такива като теб--кухи евро-атлантици.Които боготворят Кончита и ходят на Прайдове.Айййде троле-не ми се обяснявай-щото скоро ще има Народен Съд за вас.

    Коментиран от #18

  • 10 калъч

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "FR V":

    Ти виждаш ли какво безумие си напизъл в предишните си коментари??? Иран бил първенец по наркомани?!!!???!?:?!!! Е как да ти вярват хората за други неща които пишеш тук.Май ти си още с ушанката на кратундела-и за трол не стваш.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Той

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Десислава Димитрова":

    На теб пък какво са ти криви хората, че миналата година с толкова плюнчене на краварски щуротии не можа да вземеш "зелена карта"? Продължавай да се напъваш и тази година. Но да знаеш, твоите господари не дават зелена карта на хора с розови рецепти.

    Коментиран от #16

  • 13 раптор

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "FR V":

    Как точно Русия се опитва да дестабилизира никому неизвестното БГ? Всичко каквото прави Русия е отпор на американската политика спрямо тях! Друг събужда мечката! Тя сама никога не тръгва! А ти си преживял комунизъм, не Русия! Идеята е жива и днес, дори сред западноевропейски народи! Но тя не е Русия! Ние сме мнооого над нея, много над вас и всички останали! Най-смелата нация която е с разсъдъка си! Народ мъченици, многократен спасител на човечеството!
  • 14 раптор

    0 2 Отговор
    Понеже много българи гледат с пренебрежение на Русия и се бият в гърдите как аджеба - те им били дали азбуката! Ще ви кажа една истина - Бг допринесе за славянската писменост, но руската съдба щеше да е много по-лесна ако беше латинска държава! А не да се бори за славянския цивилизационен код, западния свят винаги да се отнася с тях все едно са извънземни и странници, а ужким нейните сродни да са ГОЛА ВОДА! 500години в кома! Мноооого по лесна и хубава щеше да е съдбата ни ако бяхме латинци! Така, че може да се гордеете в селската кръчма!

    Коментиран от #17

  • 15 раптор

    0 2 Отговор
    Така, че нямате много избор! Или ще допринасяте за възхода на славянската цивилизация, или ще пречите и ще се излагате! Русия е ракетата носител!
  • 16 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Той":

    нямам зор за сега за зелена карта,но ако трябва да имигрирам със сигурност няма да е в русия.ти също,но се пънеш тук като петел на бунище.видиш ли зор си отцепил към гадния запад с 200 барабар с родата.що като толкова го харесвате путин не зацепва един от вас в посока русия?хаиде отговори като си толкова отворен.
  • 17 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "раптор":

    ти специално не си друго освен български ренегат,живеещ в българия и пънещ се къв руснак си.като си руснак що си тук бе благородни спасителю?

    Коментиран от #20

  • 18 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "справедлив":

    говори за себе си,дори децата ти не споделят мнението ти ако имаш такива.носи ватенката и ушанката и пази гъ.а за да не го добара кончита.останалите ще бъдем европейци ,квито сме от поне 1300 години и ще се развиваме в ес където е мястото на европейците ,а ако много те влекaт ватенките и ушанките има и влакове за москва и региона.поне в русия място бол,прав ти път,но съм сигурен че няма да идеш!

    Коментиран от #31

  • 19 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "хааахххххххаааааааааааааааааа":

    тва изследване дето ти го цитира колегата е руско и не е тайна.

    Коментиран от #22

  • 20 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Десислава Димитрова":

    Пред нормалните и добри българи, не се пъна! Пъна се пред ...... като тебе, дето незнайно защо постоянно сипят л.на срещу нас... Всеки ден! Моите мотиви са ясни като бял ден, а твоите са користни и зли! А тука съм си направил база! И отстъплението не е вариант!

    Коментиран от #26

  • 21 tost

    0 0 Отговор
    Aз предлагам деска,трола с коня и хондата(FR V)да изпратят протестно писмо до Русия,ЕС,САЩ и Турция,че не признават второто създаване на България(3 март 1878 г. по настояване на руснаците).Ако не бяха тия с ушанките,сега щяхме да сме като кюрдите(бомбардирани и избивани а световните сили се правят на глухи и слепи) и щяхме да видим България на картата на Европа през крив макарон.Като не ви харесва БГ,фесовете и в анадола;)

    Коментиран от #25

  • 22 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Десислава Димитрова":

    Деске я кажи на незнаещите коя е страната с най много криминални престъпления в света.
    И не знам за ушанки дали ще има,но както ви гледам искате по един фес и по една бурка да сложите.Вашият приятел Ердоган на там е подкарал нещата така,че запасявайте се с вазелин водка няма да ви трябва исляма забранява алкохол и свинско ,спокойно няма да ставате алкохолици.А ти Деске може да станеш някоя от жените на някой високо интелигентен мазен мустакат фес да те радва всеки ден да не мислиш да пишеш глупости по форумите.

    Коментиран от #27

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "tost":

    ех ,тролче .що реши че българия трябва да си мълчи бе?русия е освободила и сърби и гърци и черногорци и румънци,но няма народ дето да има такива шампиони по лизане на руски то.ки като тебе и компанията.да не мислиш че русия ни е освободила без да спазва своя интерес по онова време,а и след освобождението си тя многократно ни прецака и кво трябва при всяко прецакване с кафявия език ние да ближем ?ако не приемаш мнението ми поучи се барем от сърби,гърци, черногорци,румънци дето слагат първо своя интерес пред руския и дори освободени от русия там няма такава раболепна сган дето от години ни тегли към дъното.тук еничерството на такива като теб засенчва онова на караибрахим,щото тук еничарите сте готови в руска полза да изтрепете де що мърда само да ви се даде възможност.стигнахте до там да призовавате да ни бомбандира путин с ядрено оръжие ,но иначе сте големи патриоти,като в онова стихотворение на ботев!прочетете го то е писано специално за вас.
  • 26 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "раптор":

    направил си си база ха,ха,ха....хо,хо,хо.ти си само едно доказателство до къде може да стигне българина повлиян от идеите на путин!!!да се отрече от своята кръв, история и бит в полза на някакви ,кви ги наричаше ,а великоруси :)))))))))!ти освен на болните от шизофрения на други впечетление не можеш да направиш,дори и на руснаците ,щото един ренегат дори и в тяхна полза не е на сметка.
    знам и как ще се оправиш.иди поживеи при другата ти част на родата ,ще се върнеш с обратни възгледи на сегашните си,подобно на повечето българи поживели там!

    Коментиран от #28

  • 27 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Иван":

    иване ,аз няма да ставам никакъв ,но ти вече си станал путинова к..а та явно ги знаеш салтанатите.що се отнася до престъпления и начин на живот и намеците ти за паралел между русия и щатите то няма място за сравнение и ако не вярваш на мен повярваи на 200000 други българи дето са предпочели сащ пред русия.сигурен съм че ти не би отишал в русия ,не би пратил и децата си там,не си купуваш нищо руско и нямаш намерение да го правиш.просто лицемерничиш като футболен фен ,но като дойде зор ще припкаш на запад като младо магаренце барабар с цялата рода,но тук ми се правиш на путинофил.като харесваш путин подкрепяи го с потребление ,ходи купуваи руска храна,дрехи,обувки,ходи в сибир на ски и в крим на море ,закараи майка ти там да почине на минерални бани и запиши децата в московския уневерситет ,а не ми обянсявай за турци ,ракия и секс все работи от които явно не разбираш!
  • 28 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Десислава Димитрова":

    Тралала! Голям психолог! Но в едно си приличаме! Ти също си ренегат, от който няма полза за българите с фобските си настроения! Това, че се криеш зад Путин е чиста мъгла! Всички знаят и на всички им е ясно! Иначе аз съм си ултра патриот и преди Путин! Още когато Русия беше в калта до уши!
  • 29 tost

    0 0 Отговор
    До кака деса(трола с феса),по полека ,по малко злоба шъ спукаш злъчката.:)))))))))
  • 30 Kim Bu

    0 0 Отговор
    Ти к'во си ? Явно и ти не можеш да определиш, жена ли си мъж ли си хермафродит ли си или може би травестит!?Ще ти кажа, и ти си като Кончита, götveren(гьотверен)(буквално преведено - човек който си дава г.за) така че . . . абе нема какво да говорим . . .

    Не ми отговаряй - просто нема смисъл, ай със здраве . . . . .
  • 31 Kim Bu

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Десислава Димитрова":

    Ти к'во си ? Явно и ти не можеш да определиш, жена ли си мъж ли си хермафродит ли си или може би травестит!?Ще ти кажа, и ти си като Кончита, götveren(гьотверен)(буквално преведено - човек който си дава г.за) така че . . . абе нема какво да говорим . . .

    Не ми отговаряй - просто нема смисъл, ай със здраве . . . . .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания