Last news in Fakti

14 Януари, 2016 07:00 8 039 15

Норвегия ще връща бежанци в Русия – с велосипеди

  • велосипеди-
  • колела-
  • русия-
  • норвегия-
  • бежанци-
  • връщане

Бежанците ще бъдат връщани по същия начин, по който са дошли - на две колела

Норвегия ще връща бежанци в Русия – с велосипеди - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Хиляди бежанци, които преминават в Норвегия от Русия с велосипеди, ще бъдат изпращани обратно – по същия начин, пише The Local.

Изданието пише, че през миналата година 5500 имигранти са пресекли границата, карайки колело. Норвежките власти заявиха, че на нелегалните имигранти ще им се наложи по същия начин да се върнат там, откъдето са тръгнали.

През месец ноември миналата година Осло обяви, че ще отхвърля моментално молбите за убежище, постъпили от бежанци, идващи от Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честно

    0 0 Отговор
    Законът "пеша-нелегален с колело - легален" си е измислен от самите норвежци
  • 2 turgo

    0 0 Отговор
    много ги обичат руснаците по целия свят, където и да избягат все ги връщат

    Коментиран от #4

  • 3 mediator37

    0 0 Отговор
    Това родината на Брейвик ли беше?
  • 4 Компетентност 0ва

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "turgo":

    Коментара ти е номер 1,само малко от малко да следеше схемата за поток на бежанци от Близкият изток към Норвегия през Русия.
    Прочети някой ред преди да пишеш тъпи коментари.

    Коментиран от #7

  • 5 Jack Bauer

    0 1 Отговор
    Интересно ми е как ще действат с бежанците от Африка и Арабските страни?

    Коментиран от #6

  • 6 хюманик

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Jack Bauer":

    Няма реален бежански поток от близкия изток към Русия !!!Така наречения бежански поток към Русия се формира от хора руско говорящи с руско самосъзнание които идват от съседните държави -бивши съветски республики най вече от Украйна!
  • 7 шлемник байкалски

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Компетентност 0ва":

    Стига смешки !От Азия и Африка с колело до Норвегия -вицове за глупави читатели!

    Коментиран от #9

  • 8 7777777

    0 0 Отговор
    Меркел щяла да ги връща с по един мерцедес, да идем и ние!
  • 9 Той

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "шлемник байкалски":

    Ако мозъка ти е толкова, карай велосипед и от Патагония до Норвегия. Не ти ли е хрумнало, че може колело да си вземеш и от Русия, примерно в непосредствена близост до границата с Норвегия и така да е преминеш.

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 lock

    0 0 Отговор
    то май това са си руски някакви бежанци иначе не се връзва. азиатците и африканците не са толкова прости да ходят в русия, че много мини имат нужда от работна ръка и много ще им се зарадват.
  • 12 шлемник байкалски

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Той":

    Ако това ти е родил мозъка то той е доооста ограничен!!!Защо трябва да вземаш колело в непосредствена близост до границата? За какво ти е ?Защо ще правиш тоя разход ?Една уважаваща себе си арабска фамилия наброява поне десетина човека !Защо ще купуват тия колелета и какво ще ги правят след това ?Стига смешки просто руснаците търсят начин за спасяване по единично на велосипед?
  • 13 123

    0 0 Отговор
    За имитатори на бежанци, Европа отваря граници-нищо не им искат,проста казваш че бягаш от война и ето ти къща и пара до живот.Обаче преди време от бившите соц.страни европейските граждани били връщани ,не ги пускаха,стояха пред посолствата като говеда ,само и само да намерят работа.Сега какво излиза че сме НЕГРИ 2котегория,по зле сме от тази измет където извади х-я в Кьолн..Европейски ценности се нарича това..да ви го нач.кат тези мюсюлмани чак до гърлото,заслужавате си го..

    Коментиран от #14

  • 14 хюманик

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "123":

    Чакай в Германия да ти дадат " къща и пара до живот"По скоро до живот ще мъкнат кофите за боклук защото турците са вече второ ,трето поколение и не искат да вършат тая работа!Що се отнася до соц страните то ние сами се бяхме затворили !Паспорти се издаваха само на хора който отиваха да работят във такива високо развити страни като Ирак и Либия Сърбите си ходеха по цяла Европа на нас кой ни е крив че бяхме най-верния съюзник на руснаците и цялата държава беше като концлагер?
  • 15 нордж

    0 0 Отговор
    Браво, един да коментира правилно. Точно така, норвежците са го измислили и за да влезеш трябва да е най малкото на колело или кола или камион итн. Пеша не може.
    Само не разбирам как от Русия прескачат в Норвегия с колело!!!
    Тъпаци...!!! Абе това са братя мусулмани от бившите републики само дето имат руски паспорт. Е.а ти тъпите норвежци. Ако не е петрола от Северно море и др. зор ще видят тия чворести глави.
Новини по държави: