Last news in Fakti

17 Януари, 2016 14:57 1 199 3

Хилъри Клинтън иска нови санкции за Иран

  • хилъри клинтън-
  • санкции-
  • иран

Тя призна, че ако стане президент ще продължи да се отнася с недоверие към Иран

Кандидатът за президентската номинация на Демократическата партия на САЩ Хилъри Клинтън призова за налагането на нови санкции над Иран, заради програмата за балистични ракети на страната, съобщи The Hill.

Клинтън приветства освобождаването на американските затворници и рeализирането на сделката за ядрената програма на страната, но подчерта, че опасенията относно Иран не са приключили.

„Иран продължава да нарушава Резолюцията за сигурност на ООН и нейната програма за балистични ракети. Това трябва да бъде посрещнато с нови санкции . Тези затворници бяха несправедливо задържани от един режим, който продължава да заплашва мира в Близкия Изток“, заяви Клинтън.

Тя призна, че ако стане президент на САЩ нейната политика спрямо Иран ще продължи да бъде диктувана от „недоверие и контрол“. Това стана часове, след като санкциите над Иран от Западните държави бяха свалени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миседниш накура

    0 2 Отговор
    затворниците в гуантамо са задържани справедливо от режима в вашингтон ли? дано не я изберат че ще си скубят косите в америка от нея,както си скубят косите в германия от баба меркел....обама ще им се струва бял ангел спрямо нея
  • 2 Арес

    0 0 Отговор
    Обявете ме за антилиберасист, ама все си мисля, че неслучайно държавите от хиляди години се ръководят от мъже, а жените им евентуално им въздействат и помагат. Защото дай власт на жена след менопауза и гледай сеир...

    Коментиран от #3

  • 3 миседниш накура

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Арес":

    на тая ѝ гледаме сеира от преди менопаузата-кви рога и тури клинтън пък тя мислеше че има пърхут :):):)