Last news in Fakti

24 Януари, 2016 17:33 1 572 5

И днес беше блокирана границата с Гърция

  • гърция-
  • граница-
  • блокирана-
  • кулата

За пореден път протестиращи гръцки фермери причиниха неудобство на всички пътуващи към Гърция. Този път те блокираха ГКПП „Илинден” и „Кулата” за два часа – от 12.00 до 14.00 ч. в неделя.

На границата се образуваха големи опашки от превозни средства.

По същото време друга група протестиращи затвори и националния път Солун-Атина. Блокада там е планирана и за интервала между 19.00 и 21.00 ч.

Земеделците искат правителството да оттегли пенсионните и данъчните реформи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Гърците са нагли лицемери и лъжци. Защо вместо този смешен протест не блокират границата си за мюсюлманите които нахлуват в Европа? 95% от нелегалните мигранти минаха през Гърция по пътя си към Западна Европа. Меркел и Гърция са най-големите виновници за кризата с "бежанците".

    Коментиран от #3

  • 2 старТИРаджия

    0 0 Отговор
    не мога да разбера какъв ви е проблема с гръцките протести
    хората там са свободни хора а не като нас с робска психика
    хората си искат социалните придобивки и не се страхуват да го кажат публично
  • 3 минчо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Ако си ходил в Гърция няма да пишеш безмислици хората наистина протестират за правото си и ще бъдът чути,бил съм там няколко години и във всяко отношения са по добре от нас,решени са прблемите със мисюлмани цигани соц.помощи не им се дават не источват държавата,що се отнася до преминаващите мангали към Европа не са виновни те а тез който ги приемат най лекия път е по море затова минават от там ,ако бъде заловено превозно средство превозващи такива закона е строг и няма мърдане,а тук колко бяха заловени и вкарани в затвора..............

    Коментиран от #5

  • 4 Васил

    0 0 Отговор
    Стига Гръцки номера,молиха се да им отпуснат заем ЕО,за да не фалират.Съгласиха се с всички промени които трябва да направят,а сега пак стари гръцки номера. Минчо,ти както си ходил да им береш маслините за да си платиш разходите в България,нека и те да отидат да поработят другаде щом не им стигат парите.
  • 5 византийски номера

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "минчо":

    Прочети малко история и виж, че гърците винаги са действали против нас българите. Винаги! Една от най-задлъжнелите нации ще иска високи заплати, откъде накъде? Да си връщат дълговете! Цял живот живеят на заем и сега когато им дадоха сметката не искат да плащат. Ами да го д*хат тогава!
Новини по държави: