Last news in Fakti

24 Януари, 2016 22:08 1 529 19

Франция ще поиска отмяна на санкците срещу Русия през лятото

  • франция-
  • отмяна-
  • санкции-
  • русия

Франция възнамерява да поиска отмяна на икономическите санкции срещу Русия през лятото на тази година. Това заяви в неделя министърът на икономиката на Франция Емануел Макрон, цитиран от АФП.

"Целта, която споделямеме с вас, е да дадем до лятото на тази година, възможност за отменяне на санкциите, ако разпоредбите на Споразумението от Минск ще бъдат изпълнени", заяви министърът.

Той говори в Москва пред френски предприемачи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Десислава Димитрова

    1 0 Отговор
    да и сащ ще отменят санкциите ако се върне крим и донбас в украина до лятото,което обаче не виждам как ще стане ,въпреки договореностите в минск!

    Коментиран от #10

  • 2 неутрален

    1 2 Отговор
    До коментар #1
    Какъв Крим да се върне? Та той си е руски. Май не знаеш история?

    Коментиран от #8

  • 3 наблюдател

    1 0 Отговор
    За Турция защо няма санкции след като нахлу в Кипър?

    Коментиран от #4

  • 4 БИСЕР

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "наблюдател":

    ТУРЧИН БЕЗ ВОЙНА НЕ ВРЪЩА .........................БИЛ СЪМ НА ОСТРОВА И СЪМ ВИДЯЛ............КАКТО Е БИЛО 1974Г.ТАКА Е СЕГА НИЩО НЕЕ ПРОМЕНЕНО А ОТ ГРЪЦКАТА ЧАСТ ЦЪФТИ ЖИВОТ А ТУРЦИТЕ СТРУПАЛИ ВОИСКА И КВО ДА ВАРДЯТ ....НИКОИ НЕ ИМ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ
  • 5 BiT

    1 2 Отговор
    Охххххх, тия сладки отстъпчиви Европейски либерални меки ЕнтЕлегенти....... Ако не са американците, Путин до сега да е завзел всичкото държава, дето се зовеше навремето Варшавски договор (отпървом почвайки с Бълхария.
  • 6 гост

    1 0 Отговор
    Срещу Турция защо няма санкции след като още през 1974 окупира половин Кипър? Срещу Турция защо няма санкции след като през 2015 окупира Северен Ирак с 10-хилядна армия? Срещу Турция защо няма санкции след като кюрдите там са подложени на геноцид? Срещу Турция защо няма санкции след като изпрати повече от 1 милион мюсюлмани, незаконно нахлули на територията на Европа с цел да я разбият? Срещу Турция защо няма санкции след като стана ясно на цял свят, че върти търговия с "Ислямска държава" и я подкрепя с хора и оръжие, а терористи се лекуват в турски болници? Срещу Турция защо няма санкции след като журналисти, общественици, учители - всеки който е срещу "лидера" Ердоган е вкарван в затвора и измъчван, това са хиляди хора? Срещу Турция защо няма санкции след като турски пилот свали празен руски самолет и пилотът беше убит и обезглавен? Да продължавам ли?

    Коментиран от #9

  • 7 Ами браво

    0 0 Отговор
    Това е най-смисленото действие, водещо до деескалация на световното напрежение и е стъпка към неизбежното развитие на сътрудничеството в Евразия! Браво - мъдра постъпка!
  • 8 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "неутрален":

    знам историята много добре .крим ако не се върне в украина ще има санкции ,тва са и условията на франция ,удобно не споменати тук,но застъпени в минските споразомения!
  • 9 Десислава Димитрова

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    срещу кипърската турска република има санкции и тя заради тях е в плачевно състояние за разлика от република кипър.иначе казуса в кипър и този в украина са много различни макар да си приличат на пръв поглед.другите ти твърдения са невярни и няма за какво да им се отговаря!
  • 10 раптор

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Десислава Димитрова":

    Бетер от червените бабички! Нищо не знае за това за което говори! 1во в договореностите и дума не става за Крим! 2ро в тях се посочват процедурите са осигуряване на автономност на Донбасс и Луганск! 3то изисква се премахване на чуждестранни наемници! В Донбас има наемници, но също и в Украйна! Слабейков! Хомоксексуалистите да почетат повече, а не да си вирят наклонностите без капка разум и правота!

    Коментиран от #11

  • 11 Десислава Димитрова

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "раптор":

    точно така хомосексуалистите да попрочетат повече.та в минските договорености украина е третирана като държава с полуостров крим.демек при тези договорености се говори за териториалната цялост на украина,а според всички страни по света без русия крим е част от териториалната цялост на украина,демек за да се спазят договореностите трябва крим да си иде на мястото иначе санкциите продължават.макар че те не действат щото в русия е цветя и рози,а европа го е закъсала та ядем веднъж седмично :)!

    Коментиран от #12

  • 12 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Десислава Димитрова":

    Е тука много изсмука от пръстите! Договора е подписан в частност - прекратяване на военните действия в Източна Украйна и конкретно в Донбас и Луганск... И не касае и 1 грам Крим! Там нито се водят военни действия, нито нишо! А и Русия не поема никакви ангажименти касаещи Крим в този протокол! Та тези договорености се явяват триумф на руската дипломация и тиха капитулация на украйна! Те отговарят напълно на очакванията и желанията на Русия и опълченците! Единствените които могат да са недоволни са - порошенковци и другата паплач! Искам да ми цитираш къде точно се споменава крим или къде може да се сметне за част от темата! 1:1

    Коментиран от #14

  • 13 хаха

    0 0 Отговор
    Не знам кой пише под този ник "Десислава Димитрова", но е много зле, пише само глупости и лъжи. 100 % американски трол.
  • 14 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "раптор":

    http://www.budnaera.com/201504f/1509281497.html
    чети,да наистина в минското споразумение не се засяга въпроса за крим,но европеиските и американските дипломати го заложиха ,както ти казах аз,като приемат украина в границите и преди окупацията на крим.та чети ,тва дето го казва баидън е тва дето ще се случи и няма мърдане.макар че за украинците е по-добре източната част да иде към русия барабар с комунистическата пасмина в украина,тва ще доведе до бързи реформи и просперитет.

    Коментиран от #15, #17

  • 15 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Десислава Димитрова":

    Ахаха! Какво да, чета ма! Някаква статия, на някой си... Виж Байдън какво казва: Русия да спазва споразуменията за прекратяване на огъня! Демек - минските! И понеже не му е достатъчно, на байдън, русия трябва и крим да им връща! А това не е заложено в минските споразумения, както може да се прочете навсякъде!!! Та за пореден път си ГОЛА ВОДА! Каквото и да си!
  • 16 раптор

    0 0 Отговор
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB четеш Содержание протокола... Посочи, къде в този протокол влиза Крим? И засяга ли се по какъвто и да е начин? Единственото което се доближа, до известна степен е премахването на незаконните военни формирования и наемниците от територията на украйна! Но понеже руското правителство се подписва, като страна, тяхната редовна армия в крим не се счита за незаконна и съставена от наемници... Та в общи линии Русия не се е ангажирала да връща крим по никакъв начин! Американците до кога ще си държат смрадливите санкции - е тяхна работа! Те не махат санкции, освен ако не им е мнооого изгодно!
  • 17 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Десислава Димитрова":

    И понеже може да се отрече, легалността на руската армия, се следи основната цел на протокола, която е - спиране на военните действия! Тъй като в Крим такива няма, той не влиза по-никакъв начин като тема в тази договореност! И това се гарантира също от факта, че Русия е страна в договора, за която връщането на Крим, никога не е било под въпрос... Накратко пак - КРИМ не фигурира в минските договорености!

    Коментиран от #18

  • 18 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "раптор":

    рапторе,на всяка съвместна пресконференция сащ,германия и франция пред руските представители правят изявление по темата,а именно че териториалната цялост на украина е в основата на договореностите в минск.тва е на всяка среща.наистина няма в протоколите нищо за крим,но щото това е договореност между сепаратистие представяни от русия от една страна и украина и съюзници от другата.иначе да,прав си няма такъв въпрос повдигнат конкретно в споразумението и аз никъде не съм твърдял че има.

    Коментиран от #19

  • 19 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Десислава Димитрова":

    Еми беше казал, че Крим и донбас няма да се върнат, въпреки минските договорености... И ти казвам, че крим не фигурира в тях! Дори връщането на Донбас е напълно условно и то зависи само от документа за самоуправление на тези региони, който се издава от Украинската страна! Та спрямо този документ, опълченците не са проявили възражения, след като са се подписали! Възраженията им идват от факта, че Украйна не е извела войските си от територията на Донбас... Което е така, действително! Та в общи линии договра гарантира прекратяване на огъня и не малка автономност на регионите, които според сепратиските лидери, ще бъдат напълно отделени от страната! Но никакъв Крим!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания