Last news in Fakti

27 Януари, 2016 18:04 1 554 17

82% от руснаците одобряват Владимир Путин

  • владимир путин-
  • одобряват-
  • руснаците

Дмитрий Медведев има подкрепата на 56%

82% от руснаците одобряват Владимир Путин - 1
Снимка :БТА/AP

82% от руснаците одобряват работата на Владимир Путин като президент на Русия, съобщи РИА Новости.
Данните са от проучване на „Левада център“. 45% от анкетираните смятат, че страната се движи в правилна посока. 18% от анкетираните не одобряват политиката на Путин.
През декември подкрепата на Путин бе изчислявана на 85%. Работата на руския премиер Дмитрий Медведев се одобрява от 56% от руснаците.

50% от анкетираните одобряват работата на руското правителство срещу 58% неодобрение. Президентът Путин е и най-одобряваният политик сред руските граждани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    1 0 Отговор
    Путин същински Сталин си4ко е с него хах

    Коментиран от #4

  • 2 999

    0 2 Отговор
    Е вие какво искате да изберът някои черньо като САЩ.
  • 3 КРОМАЗА

    2 0 Отговор
    Даже учудващо малко е одобрението . Брежнев си го одобряваха 99.99 % та затова руснаците прокопсаха и студената война "спечелиха" и първа световна икономика "станаха"......
  • 4 честно

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "тошибиян":

    Точно такъв трябва да си щото ПОБЕДИТЕЛИТЕ не ги съдят и пишат историята както сега нашата я "пренаписват" подлогите на демокрацията

    Коментиран от #5

  • 5 onq s konq

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "честно":

    Ще те поправя защото съм блага душа,но не злоупотребявай с добрината ми-ПОБЕДИТЕЛ Е ЧОВЕК ИЛИ ДЪРЖАВА,КОИТО СА ПОСТИГНАЛИ ПОБЕДА ВЪВ НЕЩО!Да си чул на "победител" да МУ НАЛАГАТ ЕМБАРГО И ДА СРУТВАТ ИКОНОМИКАТА МУ ДО ОСНОВИ СЪС СТУДЕНА ВОЙНА И УНИКАЛНО НИСКИ ЦЕНИ НА НЕФТА?И си помисли:КОЛКО СИЛЕН ТРЯБВА ДА Е СУБЕКТЪТ,КОЙТО ДИРИЖИРА СВЕТОВНИТЕ ЦЕНИ НА ЧЕРНОТО ЗЛАТО И НАКАЗВА НАРЕД ВСЯКАКВИ "ПОБЕДИТЕЛИ"?!!

    Коментиран от #7, #9, #11

  • 6 някой

    0 2 Отговор
    Войната още не е свършила тепърва ще се види кой е победител.
  • 7 999

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Субекта е толкова силен ,че не можа да победи Виетнам.Черното злато има тези цени защото същият субект разплака половината свят и е най големият окупатор и терорист.За пореден път показваш колко си" умен "
  • 8 Венко Петров дисидент

    2 0 Отговор
    ВЕЧЕН ПОЗОР ЗА КАГЕБИСТКОТО ПСЕ ПУТИН - УБИЕЦЪТ НА АННА ПОЛИТКОВСКАЯ И БОРИС НЕМЦОВ!
  • 9 Той

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Жребецо, срам нямаш ли? В тема за автомобили написа едно изречение с четири думи и две грешки! Постващите те направиха сандър, и пак напираш да ръсиш щуротии. Кротни се малко,образовай се, смени нафтовата печка с бензиново и по-ново БМВ, научи знамената на държавите, оправи си правописа и така.
  • 10 Бай хой

    0 2 Отговор
    Кервана си върви, псетата квичат.

    Относно цената на черното злато. Най засегнати от ниските цени са сащ. Съкращават инвестициите в сектора с 66% което ще доведе до фалити и безработица - факт.

    Венко какъв десидент се пишеш като всъщност си за управляващата клика в момента и служиш на колонизаторите. Я погледни календара и се опитай да осъзнаеш че тече 2016 година от рождението на Христос. Кой кого е убил е ясно. Никой не преследва убийците на кадафи и поръчителите. А с такива нагли пропаганди се опитвате да оправдаете продажната си политика и унищожението на България.
  • 11 раптор

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Евтиния нефт идва заради политиката на саудитска арабия, да отстрани по-малко ефективните производители на суровината... Демек, завземат пазара! Ако на тебе ти се нрави факта, че саудитите диктуват на света цената на нефта, значи си доста заблуден! Но за тебе нали е важно Русия да не е добре, пък другите какво ще им се случва - не те интересува! Иначе санкциите не добиха желания ефект и противоречат на нормалните взаимоотношения! Холандците нещо не могат да обвинят Русия, че е свали самолета... Украйна е още по далече от евроинтеграция... важното е мазало да става!
  • 12 раптор

    0 2 Отговор
    Морално, руснаците не могат да си позволят да се чувстват виновни и да винят Путин, за дето върна Крим, в който живеят 60% етнически руснаци и който е завоюван от руснаци преди 200години и е бил, част от страната в продължение на 175 години! Не могат да се почувстват виновни, за дето подкрепят останалите руснаци в източна украйна, в тяхната борба срещу корумпираната, злокобна украинска власт! Всеки път ще се изплюят на санкциите, дето така ги засегнаха мнооооого по малко отколкото бяха надеждите!
  • 13 раптор

    0 2 Отговор
    И кво санкции, ниски цени на нефт, ама Русия днес влезе в топ 10 на страните в МВФ... Което и дава повече влияние в организацията... Русия обаче не влезе сама, тя влезе заедно с Китай, Индия и Бразилия! Все държави имащи добри партниорски отношения с Русия!
  • 14 раптор

    0 2 Отговор
    А да, Русия помни как Украйна подари 100 танка, не знам си колко бтра, Букове и други щуротии на Грузия, да водят война срещу осетия! Която война започна след като в осетия бяха ранили някаква кука, а грузинците за да отмъстят, убиха поне 4 военнослужещи на КППто между 2те страни! Все прекрасни истории, изпълнени с любов и разбирателство! Кой подарява подобни количества оръжия, на една малка страна?!?! Как кой! Марионетките на САЩ!

    Коментиран от #16

  • 15 жури

    2 0 Отговор
    Ако някой ме пита - и аз го одобрявам.)
  • 16 защо става така

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "раптор":

    Искаш да кажеш че руснаците са си завъдили неприятели и то между старите другари ?Защо става така ?А Американците се сдобиват с лекота с нови съюзници!Защо става така?

    Коментиран от #17

  • 17 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "защо става така":

    Е как защо? Заради корупция, прекланяне пред златния телец, чувството за надмощие което дава приятелството със САЩ и други слабашки изпълнения! Ние кво сме виновни, че осетинците не харесват грузинците? Кво сме виновни, че руснаците не харесват украинците и обратното! Ние ли сме виновни, че българите не харесват сърбите, румънците, гърците и обратното? Американците имат значително по лека съдба от нашата, разбираемо е да им е по лесно! Но истината е, че тях мексиканците не ги харесват, цяла южна америка не ги харесва! Континента който вечно е в криза, без да води особено опустошителни войни!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания