Last news in Fakti

7 Февруари, 2016 13:25 6 226 17

Кой ще наследи Путин?

  • владимир путин-
  • наследи-
  • алексей дюмин

Спекулации в Москва сочат за следващ президент Алексей Дюмин

Спекулации в Москва сочат, че Владимир Путин е набелязал бивш свой бодигард за наследник на президентския пост на Русия, съобщи „Дейли Мейл“.

Става въпрос за 43-годишния заместник – министър на отбраната Алексей Дюмин. През тази седмица той беше назначен за управител на района Тула. Той е бивш бодигард на Путин и играе редовно като вратар в отбора по хокей на Кремъл. Дюмин е известен и като човекът, провел сложна операция за измъкването на бившия украински президент Виктор Янукович извън Украйна и вкарването му в Киев по време на серията от протести в страната през 2014 г.

По-късно Дюмин командва Силите за специални операции на руската армия, които играят ключова роля при анексирането на Крим. Путин му дава признанието „Герой на Русия“ за проявения кураж и го прави генерал. Според някои информации за известен период от време той е заемал длъжността на заместник-началник на Главното разузнавателно управление в Русия. Само преди два месеца Дюмин получи поста на заместник-министър на отбраната. Бързо след това той получава назначението за губернатор на стратегически важния регион Тула. Някои смятат, че така Путин иска той да се сдобие с управленски опит преди да му даде следващото повишение.

Според главният редактор на радио „Говорит Москва“ Сергей Доренко ,Дюмин е спряган за евентуален наследник на президентския пост.

„Без съмнение залагам на него“, заяви Доренко, който отдавна наблюдава процесите в Кремъл.

Той все пак говори и за две други кандидатури за следващ президент. Едната е на премиера Дмитрий Медведев, който вече заемаше поста между 2008 и 2012 г., а другата на губернатора на московския район Андрей Воробьов. Според политическия блогър Антон Орекх е ясно, че Путин напълно вярва на Дюмин.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    1 0 Отговор
    Дребния да не види нещо от нас.
  • 2 кучето шаро

    0 0 Отговор
    ЕРДОГАН
  • 3 999

    3 2 Отговор
    Русия няма да допусне вече направената грешка наречена Горбачов .
  • 4 Странно

    0 1 Отговор
    Този Дюмин от руски или турски произход е ? :)
  • 5 териер

    4 1 Отговор
    Какво значение има кой ще дойде след Путин?
    Той и Доган напусна и какво от това?
  • 6 ФЕЙК

    1 3 Отговор
    на Алексей Дюмин му е много рано да се стяга да президент !
    Путин изобщо не смята да сдава поста...
    инсинуациите няма да свършат работа...

    Ердоган обаче може да има проблем с наследника за поста..Скоро

    Обмата и тя е пътник
  • 7 кочо

    3 2 Отговор
    То след Путин май от Русия няма да остане нищо за наследяване.Този дребосък се готви да управлява докато почне да се насира на катедрата като бившите съветски първенци,но криви са му сметките.Иначе другия лилипут Дмитрий Медведев е винаги готов.Смешковци.

    Коментиран от #8

  • 8 Азазел

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "кочо":

    Пръчо кочо се тая,немаш и идея на кой свят живееш,лунатик!

    Коментиран от #9

  • 9 Девон

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Азазел":

    Нямате аргументи ,затова пишете щуротии или просо толкова ви е умствения багаж-русофили но това ехарактерно за вас!
  • 10 Мефистофел

    0 3 Отговор
    Леко си неграмотен,спазвай правописа!
  • 11 стратокастър

    3 0 Отговор
    Първо ,Путин и дума не е обелил че ще сдава поста .Второ когато го сдаде на Медведев кой беше силния човек в Русия -пак Путин!Тоест хем е сдал поста хем не баш!Трето погледнете в исторически план в Русия и СССР как се овакантява тоя пост -само след смъртта /с малки изключения/
    Така че докато е Путин жив Русия ще е в това положение!

    Коментиран от #12

  • 12 раптор

    0 3 Отговор

    До коментар #11 от "стратокастър":

    Как така да сдаве поста? Той си има мандат, който приключва и не зависи от неговото сдаване... И в кое положение точно ще остане Русия??? Тя Русия днес е по добре от когато и да било, ама със светлинни години преднина... Иначе Путин е вдигнал летвата толкова високо, че трудно някой ще го замести, а и сянката му ще виси над другите! Но Путин има още време за велики дела!
  • 13 хюманик

    2 0 Отговор
    Когато имаме управление от типа на това каквото е сега в Русия, то понятия като мандат ,конституция са без всякаква тежест !Важно е само желанието на Путин!Ако иска още един мандат ще преправят конституцията още един път !Ако иска още два ще я преправят два пъти и така на татък!

    Коментиран от #14, #15

  • 14 раптор

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "хюманик":

    Стига да има подкрепата на руския народ, може да прави колкото си пожелае поправки, стига да са от полза! От полза е и неговия 3ти мандат.. Да си ефективен президент на толкова обширна държава като Русия изисква голям стаж! А Путин в момента има огромна подкрепа от народа, значи сме в консенсус!
  • 15 раптор

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "хюманик":

    Американската конституция е претърпяла 27 поправки! Последната поправка от 1992г. е за повишаване на заплатите на сенаторите... Имаш известни повърхностни познания, но те не включват познанията на руската действителност... Тааа докато хората го подкрепят, ще е на власт! И предполагам, че ще го подкрепят още дълги, дълги години! И никак не е фалшива подкрепата, може да я почувстваш в руски сайтове... но едва ли знаеш друг език освен английския, който всеки тракторист вече знае!
  • 16 дроб откаснат

    2 0 Отговор
    Нерде Ямбол ,ненде Стамбол ?Каде са поправките на американската коституция ,каде са поправките на руската!Ще ми се откъсне дробъ от смяхха,ха ха ха......ааааа.
  • 17 кочо

    2 0 Отговор
    Дай Боже още дълго управление на малкото човече.Колкото по-дълко изнасилва руснаците,толкова по-дълго ще скапва и без това умрялата Россия,толкова по-дълго ще имаме евтин бензин,евтини меса и зеленчуци.Най -после САЩ намериха простака ,който да убие сам страната си с ненужни войни и въоръжаване.Войната е най-скъпото нещо на света и малкия глупак го излъгаха да се включи във войната в Сирия.След Афганската война СССР свърши денгите и се разпадна,а сега малкото Хитлерче захапа въдицата и ще го издоят напълно.Навремето Запада излъга Сталин и Хитлер да се сбият и им гледа сеира 4 год. докато се избият помежду си.Сега плъзнаха и малкия Путинчо,но колко ли мозък има бивш КГБ.След Путин няма да има Россия.Спете спокойно деца.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания