Last news in Fakti

14 Февруари, 2016 10:03 1 898 1

Публикуваха нови имейли от кореспонденцията на Клинтън

  • хилъри клинтън-
  • сащ-
  • кореспонденция-
  • имейли-
  • държавен департамент

Десетки от електронните писма са в графа - секретно

Публикуваха нови имейли от кореспонденцията на Клинтън - 1
Снимка: БТА/ AP

Държавният департамент на САЩ публикува повече от 500 електронни писма от кореспонденцията на бившия държавен секретар Хилъри Клинтън, съобщи The Hill.

В съобщението на департамента се казва, че най-новата „партида“ от имейли съдържа 81, влизащи в графа „секретно“.

Клинтън – кандидат за номинацията на демократите за президентските избори – бе подложена на остра критика от опонентите си, след като стана ясно, че по време на мандата си е използвала личната си електронна поща за кореспонденция,

„Вашингтон поуст“ написа, че скандалът е ударил по рейтинга на Клинтън и нейното желание да спечели президентската номинация на демократите.

През месец септември миналата година Хилъри Клинтън се извини за използването на личната си поща за служебни цели. Тя заяви, че действията й са били „грешка“ и заяви, че поема отговорност за тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    1 2 Отговор
    Тръмп - президент!
    Ще има хляб и зрелища!