Last news in Fakti

17 Февруари, 2016 14:08 1 417 0

Тръмп: Обама върши отвратителна работа като президент

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • барак обама

Индустриалецът атакува остро президентът на САЩ

„Барак Обама върши отвратителна работа като президент“. Това бе заявено от кандидата за президентската номинация на Републиканската партия в САЩ Доналд Тръмп, цитиран от Politico.

По-рано Обама заяви, че „народът на Америка е твърде добър, за да избере Доналд Тръмп за президент“. Индустриалецът се очертава като големият фаворит за президентската номинация на републиканците. Естествено Тръмп не остана длъжен на Обама и му отдели специално внимание по време среща със своите избиратели в Южна Каролина.

„Да говоря за Обама всъщност е голям комплимент за него. Той свърши толкова отвратителна работа като президент. Погледнете нашия бюджет и нашите разходи. Ние не можем да победим и Ислямска държава. Здравната реформа на Обама също не струва. Нашите граници са като швейцарско сирене. Аз ще прекратя това“, заяви Тръмп.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА