Last news in Fakti

10 Април, 2016 19:03 2 283 3

Сириец нарисува свастика и подпали бежански приют

  • сириец-
  • свастика-
  • германия-
  • подпали-
  • бежански приют-
  • бежанци

26-годишният бежанец е признал за престъплението

Сириец нарисува свастика и подпали бежански приют - 1
Снимка: БТА/ AP

Сириец нарисувал свастика, за да скрие самоличността си и да прати разследването в друга посока, съобщи ДПА.

Мъжът подпалил бежански приют в Германия, но искал да скрие следите си, предаде местната прокуратура.

Сириецът, който по-късно е бил арестуван, е подпалил бежанския приют, защото не харесвал условията, при които живее, и не виждал светли перспективи за своето бъдеще.

Първоначално е отричал твърденията, че той стои зад палежа и свастиката на стената, но в крайна сметка си признал, предаде полицията в град Бинген, намиращ се западно от Франкфурт.

Нацисткият символ е забранен в Германия. По всичко личи, че опитът на 26-годишният мъж да заблуди разследващите не се е увенчал с успех.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бит циганин

    4 0 Отговор
    Егати тъпия циганин, не му харесвал приюта.......ми за без пари толкоз бе, той кво иска - хотел пет звезди. Освен това е искал да изглежда сякаш местните са подпалили приюта, а това също си е сериозно престъпление. Сега немците трябва да му разкажат играта на тоя, и да стане за назидание на останалите че са много разпуснати. Да не им спретнат набързо един съвременен Аушвиц.
  • 2 миседниш накура

    3 1 Отговор
    меркел ги покани на банкет-с право си търсят помощите.....че е тъп тъп е ама и немците излезнаха тъпи-да отворят приютите в дахау,аушвиц,равенсбург....
  • 3 Кирил

    3 0 Отговор
    Тия немци ги мислих за по адекватни хора . Меркел трябваше вече да изстинала за това което направи на Европа не само на Германия .
    На времето ореваха света , че българите щели да залеят Европа , а сега я пълнят с м....ли и талибани .
Новини по държави: